Dusan Uhrin s-a amuzat când a fost întrebat de cazul ”Bonetti”

După cum știți deja, în urmă cu o săptămână, Dario Bonetti (60 de ani) a avut câștig de cauză în instanță, după ce a solicitat anularea deciziei de reziliere unilaterală a contractului cu Dinamo.

Deși decizia instanței este una neclară și nu s-a specificat în vreun fel că antrenorul italian poate reveni la Dinamo, totuși cei din presă continuă să insiste pe ideea că Bonetti trebuie repus în funcție. Întrebat despre această chestiune în cadrul conferinței de presă, Uhrin a avut un răspuns amuzant

„Nu este problema mea că Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo, să vină şi antrenăm împreună. Am putea sta la amândoi pe bancă, un meci ar fi unul principal şi altul asistent.

Este o glumă, ar trebui întrebată conducerea. Eu mai am contract cu Dinamo un an şi trei luni, cred, dar totul depinde de rămânerea echipei în prima ligă”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă premergătoare jocului Chindia – Dinamo din play-out.

Dusan Uhrin, înaintea duelului cu Chindia: ”Asta e situația!”. Ce jucători vor absenta

Referitor la partida cu Chindia Târgovişte, de vineri, Uhrin Jr a afirmat că adversarii beneficiază de stabilitatea antrenorului Emil Săndoi.

”În această săptămână am avut jucători care au fost accidentați, precum Torje sau Matei. Răuță și Patriche s-au antrenat abia de ieri, iar Jovanovic de de câteva zile. Încercăm să facem tot ce putem, încercăm să-i facem pe toți să fie apți de joc. Nu știu dacă îi voi folosi.

Torje și Matei nu vor juca cu siguranță, încă sunt accidentați. Nici Azankpo nu va juca. Are mici probleme. Poate va fi în echipă săptămâna viitoare. Filip e OK. Dacă nu va avea azi probleme, va juca 90%.

Avem mulți jucători cu probleme. Așa e de când am venit aici. Am încercat să trecem peste. Trebuie să punem pe teren cei mai buni jucători pe care-i avem la dispoziție. Nu știu dacă vom juca în 4-4-2 sau 4-2-3-1. Dar asta e situația și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga.

Trebuie să ne antrenăm mai mult. În această pauză nu am făcut antrenamentele așa cum vrut pentru că după meciul cu Sepsi am avut mulți jucători accidentați. În meciul cu Sepsi am schimbat mulți jucători din cauza accidentărilor. Asta îmi dă tactica peste cap.

Acest meci este unul important, jucăm cu o echipă bună, au un antrenor foarte bun, este de mult timp acolo, a făcut o treabă excelentă. Nu primesc multe goluri, este elementul cheie, sper că vor primi mâine. Dar au o echipă organizată, știu să construiască, pun jucătorii pe posturile care dau randament, o echipa foarte bună.

Dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem calitate în atac. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Uhrin la conferința de presă.

Tehnicianul lui Dinamo, a anunțat rezilerea contractului cu fundașul stânga grec, Nikolaos Kainourgios (23 de ani).

”Kainourgios a plecat. Din ce știu, luni a întrerupt contractul”, a mai spus Uhrin la conferința de presă.

Adus la insistența lui Mircea Rednic, fundașul avea contract până în iunie 2022. Ca să nu aibă probleme cu obținerea licenței sportive, să mai aibă alt proces pe cap << cum este cazul cu Gluhakovici, care a deschis acțiune contra clubului >>, oficialii l-au ținut pe apărător angajat. Nikolaos Kainourgios nu era luat în calcul de Dinamo, deși erau probleme cu postul de fundaș stânga. Astfel, Kainourgios doar se antrena, fiind plătit cu 4.000 de euro pe lună.

La începutul lui 2022, Kainourgios i-a anunțat pe conducătorii clubului că este în tratative avansate cu un club din străinătate și va pleca din România. La acel moment, el se antrena separat cu Marko Nunic, care s-a transferat ulterior în Cipru. Grecul însă a rămas și a fost plătit în continuare.

7 meciuri a adunat Kainourgios pentru Dinamo în toamna lui 2021, 497 de minute în total.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Chindia

PREȚURILE BILETELOR:

  • TRIBUNA 0: 30 lei
  • TRIBUNA 1 EST: 20 lei
  • SECTOR OASPEȚI: 20 lei
Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin s-a amuzat când a fost întrebat de cazul ”Bonetti”&8221;

Lasă un răspuns