Hulit în Ștefan cel Mare, Mureșan se dă cu rivalii: ”Îl cunosc de mulți ani, e unul dintre cei mai buni”

Iubitorii sportului cunosc foarte bine rivalitatea istorică dintre cele mai mari cluburi româneşti, Dinamo și Steaua. O rivalitate ce dăinuie de 74 de ani și o competiție continuă de la înființarea celor mai galonate cluburi sportive din istoria sportului românesc.

Cu toate acestea, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, îl va susține pe Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, pentru un post în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

Contestat continuu de către suporteri dinamoviști, Iuliu Mureșan încă este președintele lui Dinamo și acesta ia decizii importante pentru club.

Daniel Niculae de la Rapid, Ovidiu Costeșin din partea Craiovei și Valeriu Argăseală, angajat al FCSB-ului, și-au depus dosarele pentru rolul de reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF.

Fiecare dintre cele 16 cluburi de Liga 1 va trebui să aleagă două dintre cele trei nume. Iuliu Mureșan este sigur doar în privința lui Valeriu Argăseală.

Fostul conducător de la CFR Cluj, a explicat sprijinul acordat omologului său: ”Unul pe care îl voi susține cu siguranță este Valeriu Argăseală. Are experiență, îl cunosc de mulți ani, e unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Are toate calitățile. E important să fie oameni cu experiență, care cunosc regulamentele. Nu are cum să o ajute pe Dinamo, ajută fotbalul! Îl voi susține prin vot.

Va fi o adunare a Ligii care va valida doi dintre cei trei candidați. Apoi, cei doi vor fi validați, din nou, de Adunarea Generală a Federației. Îi apreciez și pe ceilalți doi, sunt simpatici, dar nu m-am gândit pe cine voi alege. Costeșin are mai multă experiență, Daniel Niculae a venit mai recent, dar face o treabă extraordinară. Chiar mi-e greu să spun pe cine voi alege”, a spus Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan, una zice alta face. Din nou

Administratorul special al lui Dinamo, a părut în multe rânduri pregătit să părăsească echipa, însă, în cele din urmă, a decis să rămână. Acesta a transmis că nici nu se mai gândește la plecare, deși în urmă cu câteva săptămâni transmitea că va ”trage linie” și va lua o decizie la finalul sezonului.

Mureșan recunoaște că ultima perioadă a fost foarte dificilă și anunță că mai are contract cu Dinamo pentru încă 3 ani.

”Nu mă gândesc la plecare. Mi-aș dori să înceapă să meargă echipa, să se termine cu accidentările, pentru că avem cinci-șase jucători care vor intra de săptămâna viitoare cu echipa și vor putea juca, să intre treptat, de la meciul următor.

De când sunt la Dinamo am pierdut meciuri câte n-am pierdut în 15 ani de fotbal, dar cred că vom ieși din această stare. E greu să scăpăm de baraj, mai ales că nu depindem de noi. Ar fi foarte greu ca noi să câștigăm tot și ceilalți să se încurce.

Am recuperat și autocarul echipei. Unul dintre sponsori, care este un mare susținător al echipei, a făcut acest gest și a închiriat autocarul. Îl vom avea la dispoziție începând cu meciul următor”, a spus Iuliu Mureșan.

CITESTE SI:

Avancronică I Chindia Târgoviște – Dinamo București

Noi informații privind construcția noului stadion Dinamo. Cât timp va dura demolarea

Dinamo lasă Săftica și planifică construirea unei noi baze sportive

2 gânduri despre &8222;Hulit în Ștefan cel Mare, Mureșan se dă cu rivalii: ”Îl cunosc de mulți ani, e unul dintre cei mai buni”&8221;

Lasă un răspuns