Dinamo, aproape de a numi stadionul pe care va evolua în noul sezon: ”Încercăm să rezolvăm situația de acolo cât mai repede”

După mai bine de o lună de incertitudine şi haos la club, lucrurile par să se fi aşezat puţin odată cu numirile lui Ovidiu Burcă şi Vlad Iacob pe posturile de antrenor şi administrator special.

Mai mult, se zvoneşte că şefii din Ştefan cel Mare ar fi găsit şi un investitor dornic să ajute clubul, care ar putea contribui 50% din bugetul echipei.

În ciuda acestor progrese, mai există un aspect care rămâne incert: unde va juca Dinamo, în contextul în care stadionul din Ştefan cel Mare se pregăteşte pentru demolare.

Iar, în cadrul conferinţei de presă în care au fost prezentaţi el şi Ovidiu Burcă, Vlad Iacob a dezvăluit una dintre opţiunile pe care le iau serios în calcul ”câinii”.

Este vorba despre stadionul Arcul de Triumf, casa naţionalei de rugby, chiar dacă chiria este scumpă pentru un club cu probleme financiare.

„Ne bazăm, aşa cum am spus, pe partenerii comerciali, care au mai fost alături de club, pe sponsorii apropiaţi ai clubului şi în special pe fani, pe care îi aşteptăm să contribuie în continuare prin programul DDB.

Îi aşteptăm să achiziţioneze abonamente, sper ca în cel mai scurt timp să să anunţăm noua arenă pe care vom lua. Arcul de Triumf este o variantă de dorit. Cu siguranţă încercăm să rezolvăm situaţia de acolo cât mai repede cu putinţă. Acest club cred că poate fi reorganizat în aşa fel încât să fie atractiv inclusiv pentru pentru marii investitori privaţi”, a spus Vlad Iacob.

Stadion Dinamo urmează să fie demolat, iar pe locul său se va construi unul modern. Echipa noastră de fotbal va mai putea evolua pe bătrâna arenă din Șos. Ștefan cel Mare numai în primele apariții din noul sezon din Liga 2, deoarece aceasta urmează să fie demolată.

Dinamo invitată public să-şi dispute meciurile în Capitală: ”Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul ”Arcul de Triumf” poate primi echipele de fotbal.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Eduard Novak vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe ”Arcul de Triumf”.

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak, la Pro TV.

21.HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înfiinţarea Complexului Sportiv Naţional ”Arcul de Triumf” Bucureşti, precum şi declararea lui ca bun de interes public national Hotărârea a fost aprobată.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, convins că datoriile lui Dinamo vor scădea. Planul pus la cale

Video I Dorit la Dinamo de noua conducere, Ionel Dănciulescu reacționează: ”Vom avea o discuție”

Handbal I ”Dulăii” au reluat pregătirile cu ambiții mari: ”Primul obiectiv este să trecem de grupă”

4 gânduri despre &8222;Dinamo, aproape de a numi stadionul pe care va evolua în noul sezon: ”Încercăm să rezolvăm situația de acolo cât mai repede”&8221;

Lasă un răspuns