CCA a anunțat arbitrul de la Unirea Slobozia – Dinamo din Cupa României

Pentru Dinamo urmează meciul din deplasare cu Unirea Slobozia, marți, 6 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Municipalul din Buzău. Dinamoviștii vin după victoria cu FC Brașov, scor 2-0 din etapa a 16-a.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida Unirea Slobozia – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Vadana Sorin (Cluj-Napoca). Acesta va fi ajutat de asistenții Tudor Razvan Claudiu (Craiova) și Suciu George (Câmpia Turzii).

CCA l-a desemnat observator pe Comanescu Adrian (Râmnicu Vâlcea).

Dinamoviștii vor fi monitorizați în vacanța de iarnă: ”Îi vom monitoriza”

Finalul lui 2022 se apropie, iar fotbalul din România va intra în vacanță.

După victoria cu FC Brașov, scor 2-0, pentru dinamoviști urmează un ultim meci în 2022, partida din Cupa României cu Unirea Slobozia. Meciul se va juca pe 6 decembrie, de la ora 19:00, la Buzău. Ulterior, săptămâna viitoare băieții vor intra într-o vacanță destul de lungă, de aproximativ o lună de zile, reunirea fiind programată în luna ianuarie, cel mai probabil pe 9.

O vacanță cu multe tentații, în care jucătorii vor fi nevoiți să urmeze un program de pregătire până la reunirea de la Săftica. Preparatorul fizic al echipei, Mădălin Udrea, a explicat cum va funcționa programul băieților în perioada de vacanță.

”Băieții vor intra în vacanță, vor avea 10 zile în care vor fi liberi, apoi le vom da un program pentru a lucra acasă, atunci când facem reunirea să fie la un anumit nivel.

Dacă nivelul este bun și lucrează ce au de lucrat, îi vom monitoriza printr-o aplicație dacă au lucrat ce li s-a transmis, dacă vor fi la nivelul pe care noi îl dorim noi să fie, vom începe direct pregătirea integrată, plus câteva momente în antrenament specifice.

Am discutat cu Ovidiu, nu am stabilit exact, dacă trebuie să vină direct cu greutatea optimă sau cu greutatea cu care ei au plecat, nu ne-am hotărât din acest punct de vedere. Vor exista și niște reguli, vor fi și amenzi pentru cei care nu respectă, nu poți da obiective fără reguli.

Sunt foarte încântat și mulțumit de ce avem în momentul de față, se poate mult mai bine, dar pentru situația în care se află Dinamo, eu sunt foarte mulțumit.

Încerc să modific pe cât posibil antrenamentele, ele se mai repetă în timpul unui sezon, încerc să nu fiu monoton, așa sunt și ei captați să dea totul”, a spus Mădălin Udrea pentru Radio Dinamo1948.

CITESTE SI:

Video I Marius Niculae, conflict cu suporterii rivalei: ”A lovit cu cotul și a fugit”

Video I Iulian Roșu, prima reacție după victoria cu FC Brașov

Video I Xavi Pascual, extrem de nervos la finalul partidei cu Buzău

3 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Unirea Slobozia – Dinamo din Cupa României&8221;

Lasă un răspuns