Avancronică I Dinamo București – CSM Vaslui

Etapa a 23-a a campionatului nu include niciun derby și, cel puțin teoretic, echipele favorite n-ar trebuie să aibă probleme în a se impune. Dacă nu se întâmplă vreo minune, la finalul partidei de pe teren propriu cu CSM Vaslui, Dinamo va deveni matematic din nou campioană a României.

După victoria splendidă obținută miercuri aseară în Champions League, 32-31 (17-16) în deplasare cu THW Kiel, Dinamo se întoarce în fața propriilor suporteri pentru a sărbători împreună, la finalul meciului cu CSM Vaslui, un nou titlu de campioană.

Așadar, astăzi cu mic și cu mare, dinamoviștii trebuie să fie prezenți în sala Dinamo, pentru a se bucura împreună cu ”dulăii”, pentru cucerirea a celui de al 19-lea titlu și a 8-lea titlu consecutiv, cucerit!

Tichetele pentru partida cu trofeul pe masă, se pot achiziționa momentan doar online. În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, două tipuri de bilete. Acestea pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 30 de lei.

Categoria 1: 20 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Dinamo, în ziua meciului, începând cu ora 16:00.

Clasamentul din Liga Zimbrilor

1. CS Dinamo Bucureşti 63 puncte (21 jocuri);

2. CSM Constanţa 51 (22);

3. CS Minaur Baia Mare 49 (22);

4. CSA Steaua Bucureşti 43 (22);

5. CSM Focşani 40 (22);

6. CSM Bucureşti 39 (21);

7. AHC Potaissa Turda 36 (22).

CITESTE SI:

Rugby I ”Buldogii” se întăresc înaintea starului noului sezon

Dinamo nu scapă de datorii. Sume urgente de plătit

Iulian Roșu vrea toate punctele de la Dej: ”Indiferent de condiții, trebuie să luăm cele trei puncte”

2 gânduri despre &8222;Avancronică I Dinamo București – CSM Vaslui&8221;

Lasă un răspuns