Andrei Nicolescu dezaprobă decizia reprogramării derby-ului dintre Dinamo și Steaua

Meciul dintre CSA Steaua și Dinamo, din cadrul etapei cu numărul 4 a play-off-ului Ligii 2, trebuia să se aibă loc în mod normal pe 17 aprilie, de la ora 18:00.

Însă, în cele din urmă, partida a fost reprogramată și nu va mai avea loc în a doua zi de Paște, ci în cea ulterioară, de la ora 19:00.

Schimbarea a fost făcută la solicitarea Jandarmeriei București, care a trimis o notă în acest sens către Federația Română de Fotbal, organizatoarea competiției.

Motivul este faptul că, tot în a doua zi de Paște, FCSB primește vizita celor de la Farul, în etapa a patra a play-off-ului SuperLigii.

Noul acționar principal al clubului Dinamo, Andrei Nicolescu, a avut o primă reacție în care a declarat că meciul ar fi trebuit să se dispute la data și ora stabilite inițial.

”Nu avem cum să fim de acord cu modificarea. Noi ne-am făcut programul pentru acest meci în funcție de data comunicată de FRF. Considerăm că, pentru un oraș ca București, două evenimente care să aibă o participare de maximum 50.000 de oameni, sunt evenimente care pot fi gestionate ușor, raportat la organigrama Jandarmeriei Române”, a spus acționar majoritar al Red&White Management.

Meciurile alese pentru a fi televizate sunt programate în primul de deținătorii de drepturi tv (DigiSport, OrangeSport, PrimaSport), în funcție de grila de programe a acestora. De această dată, Jandarmeria a solicitat modificarea datei de disputate a partidei dintre Steaua și Dinamo, având în vedere că la București, în aceeași zi, ulterior terminării partidei din Ghencea, are loc un alt joc care va atrage mulți spectatori în tribune, FCSB – Farul, programat pe Arena Națională.

Această programare a etapei a 4-a a play-off-ului Ligii 2 a fost anunțată cu mai mult de două săptămâni înainte de desfășurarea ei datorită sărbătorilor din această perioadă, Paștele catolic și Paștele ortodox. Altfel, dacă ar fi fost o perioadă normală din an, meciurile din etapele de Liga 2 sunt comunicate doar cu o săptămână înainte.

CITESTE SI:

Prima reacție a lui David Popovici după primele medalii de aur din 2023

Handbal I Dinamo câștigă la Timișoara și merge mai departe în Cupa României

Liderul apărării gălățene s-ar mulțumi și cu un egal în meciul cu Dinamo

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu dezaprobă decizia reprogramării derby-ului dintre Dinamo și Steaua&8221;

Lasă un răspuns