​Gimnastică Artistica ~ Jocurile Mondiale Universitare ~ Taipei(Taiwan) 2017

Revenire de senzatie in gimnastica artistica masculina! DinamovistulAndrei Muntean va reprezenta România la Jocurile Mondiale de la Taipei.

Surpriza placuta pentru fanii gimnasticii artistice, gimnastul Andrei Muntean e gata de noi performanțe. Andrei si-a revenit după o accidentare grea, iar în august va participa la prima competiție, la Taipei.

Locul 6 la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în finala de la paralele și operația la umăr sunt amintirile lui Andrei Muntean de anul trecut. Acum privește doar spre ce-l așteaptă. E aproape 100% refăcut și în august va participa la Jocurile Mondiale Universitare de la Taipei.

„Voi incerca cele 6 aparate chiar dacă  nu le fac la capacitate maximă. Vor urma si nationalele si acolo vreau tot cele 6 aparate. Am cateva aparate la care vreau să ma bat la medalii, dar voi incerca să ajut si echipa la universiadă. În continuare, o să ramană paralelul, la inel incă îmi e greu că e foarte solicitat umărul și nu vreau să risc nimic”, a declarat Andrei Muntean la Dolce Sport.

Naționalele și Universiada nu reprezintă decât un antrenament pentru cea mai importantă competiție din acest an, Mondialele de la Montreal din luna octombrie.

„De asta îmi și doresc să intru acum in competiție. Mi-e dor să simt atmosfera de concurs si e un prim pas pentru mondiale unde, sper, ca mă voi comporta onorabil”, a mai spus Andrei Muntean.

Lasă un răspuns