Bratu schimba capitanul: „E unul din liderii echipei, e un jucator pe care ma bazez”

Bratu a fost instalat oficial, în funcția de „principal” al roș-albilor. Obiectivele lui Florin sunt Cupa României, locul 7, primul din play-out, și reconstrucția echipei cu jucători tineri.

Fost antrenor la Dinamo U19 și România U18, Bratu a declarat că e dispus să îi dea banderola de căpitan lui Gabi Torje, poate cel mai iubit jucător din lotul „câinilor roşii”, în rândul fanilor.

„Da, Torje e o solutie, cum să nu? E unul din liderii echipei, e un jucător pe care mă bazez, alături de ceilalți. Are dorință și sper ca jucătorii tineri din lot să ia din ambiția lui și experiență”, a spus Bratu.

Prezenţa lui Torje s-a simţit imediat după revenirea în Ştefan cel Mare. Internaţionalul de 28 de ani a marcat în meciurile cu Concordia Chiajna (4-3) şi FCSB (2-2). Totuşi, mijlocaşul nu a putut pune umărul la calificarea în play-off.

Florin Bratu va debuta pe banca lui Dinamo în partida Craiova – Dinamo poate cel mai tare meci din sferturile de finală ale Cupei României.

„Avem un meci dificil joi, ne antrenăm pe unde putem, în condiții destul de dificile, trebuie să strângem rândurile și să mergem cum putem la Craiova ca să disputăm acest meci.

Vreau să văd o echipă care își dorește să câștige. Păi, se poate pierde, nu a spus nimeni asta. Am văzut cu Astra două echipe total diferite: am văzut-o pe Astra, care nu avea nevoie de victorie, dorindu-și mai mult victoria”, a mai spus noul antrenor al lui Dinamo.

Meciul cu CS U Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Lasă un răspuns