Sfârşit de drum în Cupa României

CS U Craiova – Dinamo 1-0. Oltenii merg în semifinalele Cupei, graţie golului marcat de Bancu.

evomag.ro

„Câinilor”, şi-au jucat în această partidă ultima şansă de a salva sezonul aproape compromis de picarea în play-out şi totodată singura cale de a ajunge anul acesta în Europa. Noul antrenor a lui Dinamo, Florin Bratu venea şi el cu entuziasmul tinereţii şi al debutului pe banca echipei de suflet, în tricoul căreia îi „mitralia” pe olteni în urmă cu câţiva ani.

La debutul lui Florin Bratu, elevii săi n-au contat în prima repriză, care a stat sub semnul duelului dintre Mitriţă şi Penedo. Portarul dinamovist s-a opus de trei ori, la două dintre intervenţii cu ajutorul barei.

Neavându-l pe Nemec la dispoziţie, Bratu a inovat cu Pesic ca „9 fals”, susţinut de creativii Torje, Salomao şi Nistor, în timp ce Mahlangu şi Monroy au fost la „căratul pianului”.

Torje a încercat să înscrie spectaculos după pauză, dar Bancu a deschis scorul în minutul 56, iar Dinamo a presat puternic în căutarea golului de 1-1. Monroy a ratat imediat egalarea, din poziţie foarte bună. Bratu l-a pierdut pe Hanca, accidentat, iar Pesic şi Olteanu au irosit ultimele ocazii ale lui Dinamo, care a fost învinsă cu 0-1 în Bănie.

În penultima fază a competiţiei s-au mai calificat FC Hermannstadt (Liga 2) şi Gaz Metan Mediaş. A mai rămas de disputat sfertul dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi.

Lasă un răspuns