Ganea, deplânge situaţia de la Dinamo: „Doar patronul poate să spună cine e vinovat!”

Ionel Ganea a jucat şi a fost antrenor secund în „Ştefan cel Mare” pentru o scurtă perioadă fiind şi manager sportiv al roş-albilor.

elefant.ro

Fostul jucător al „câinilor roşii”, Ionel Ganea, a comentat situaţia actuală în care a ajuns Dinamo.

„Pe toată lumea a dezamăgit faptul că Dinamo a ajuns în play-out. Parcursul nu a fost constant şi asta e valoarea în momentul de faţă. Doar patronul poate să spună cine e vinovat, el taie, el spânzură. A făcut un lucru bun prin scoaterea echipei din insolvenţă, dar rezultatele echipei au tot fost la limită…

Ştiu că Ionuţ Negoiţă urmăreşte de mult sâ vândă clubul, dar nu are cine să cumpere, mai ales că situaţia juridică nu e deloc bună acolo. Eu, unul, nu aş plăti cinci milioane de euro pentru acest club deoarece cunosc trecutul lui Dinamo”, a spus Ionel Ganea.

„Ganezul” a tras şi o concluzie privind întreg fotbalul românesc.

„Numărul spectatorilor a scăzut şi acest sistem cu play-off şi play-out nu e soluţie foarte bună. Vine lumea la CFR – FCSB, dar vorbim de un singur meci din toată etapa… Oricum, cred că cei de la CFR sunt favoriţi să câştige titlul, au linişte din toate punctele de vedere. Aşa cum spunea şi Ionuţ Lupescu: ‘noi eram sursă de inspiraţie pentru străini şi acum nici nu ne mai putem compara cu ei”, a incheiat fostul golgeter al lui Dinamo.

Lasă un răspuns