Mutu reacţionează şi răspunde la acuzele lui Miriuţă: „Eu nu l-am vrut şi a ştiut asta”

Vasile Miriuţă a început să dezvăluie aspecte ale perioadei sale petrecute la Dinamo, care s-a terminat, din păcate pentru el şi pentru club, cu prezenţa doar în play-out până la finalul sezonului.

watchshop.ro

Fostul antrenor a lui Dinamo, l-a acuzat pe Mutu că nu l-a vrut la Dinamo şi că a convins şi alte persoane să-l vorbească de rău, iar Adrian Mutu a vorbit, despre divergenţele pe care le-a avut cu Miriuţă în scurta perioadă pe care cei doi au petrecut-o împreună la Dinamo.

”Am auzit ce spune. Aşa este, nu l-am vrut la Dinamo, dar nu l-am sabotat în niciun fel. Nu am nimic cu el ca antrenor sau ca persoană, dar rezultatele din ultima perioadă nu-l recomandau ca să vină la Dinamo.

El a început slab la Chiajna şi nu se încadra pentru postul de antrenor la Dinamo. Eu nu l-am vrut şi a ştiut asta de la început”, a spus ”Briliantul”.

„Eu am un respect enorm pentru jucătorul Adrian Mutu. Ok, el a vrut alt antrenor pentru Dinamo, dar să ne vedem fiecare de treaba lui. La Chiajna, am obţinut câteva rezultate, în condiţiile în care echipa era nepregătită. Aţi văzut cum au jucat băieţii, după ce am plecat, pentru că au crescut mult din punct de vedere fizic”, a declarat Vasile Miriuță, cu cateva zile în urmă.

Lasă un răspuns