Florin Bratu a vorbit deschis situaţia lui Torje | „Se antrenează cu noi, am spus-o şi o repet”

Florin Bratu a preluat-o pe Dinamo în această primăvară, cu scopul de a construi o echipă pentru sezonul viitor și nu mai concepe să rateze o nouă calificare în play-off.

Antrenorul „câinilor” a comentat în legătură cu situaţia lui Gabi Torje, despre care susţine că n-a fost exclus din lot şi se va baza pe serviciile lui în continuare.

”Astăzi, nu l-am pus pe cântar, pe Gabi Torje, dar sper că este în limitele categoriei, pentru binele lui. El face antrenamente cu noi, el nu a fost exclus din lot, aşa cum s-a spus. Se antrenează cu noi, am spus-o şi o repet, a greşit săptămânile trecute faţă de echipă şi a plătit. Acum, în functie de ceea ce el va arăta la antrenamente, de comportamentul lui, vom vedea ce se va întâmpla în meciurile următoare.

Da, am pretenţii de la el, dar şi de la ceilalţi jucători. Şi e normal că echipa, când suferă, suntem într-o situaţie dificilă, să încercăm să strângem rândurile, nu să facem alte lucruri care depăşesc sfera fotbalului. Dar sper că a înţeles.

Sper că a înţeles şi că, pe viitor, eu i-am spus înca din prima zi când am venit aici, vreau să particip şi eu un pic la revenirea lui în fotbal, în fotbalul european, de ce nu? Pentru că a avut ceva probleme în a se integra în ultimii ani”, a declarat Florin Bratu , astăzi în conferința de presă.

Lasă un răspuns