Daniel Popa, cel mai în formă jucător al lui Bratu: „Noi suntem Dinamo şi trebuie să câştigăm fiecare meci!”

Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 4-2 în faţa celor de la Voluntari în partida inaugurală a etapei a cincea din play-out.

watchshop.ro

Daniel Popa, unul dintre cei mai în formă jucători aflaţi sub comanda lui Florin Bratu, a fost eroul celei de-a treia victorii consecutive obţinute de Dinamo în play-out. Atacantul în vârstă de 22 de ani, a reuşit prima sa dublă în Liga 1 şi a oferit o pasă decisivă în succesul din această seară.

„Sunt foarte fericit că am câştigat şi că am reuşit să marchez. E bine că am câştigat, pentru că nu a fost deloc un meci uşor. Pe final ne-am relaxat şi ne-au dat două goluri.

A fost un eşec cu Juventus, ne-am învăţat minte. Acum, pas cu pas, să câştigăm fiecare meci. Noi suntem Dinamo şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Mister a ales să bage mai mulţi tineri, i-a reuşit, ca întotdeuna până acum de când a venit. Ne dă încredere şi e foarte bine.

Nu cred că o să fie demis, dar e problema lor ce o să facă. Claudiu e dinamovist şi normal că ne pare rău dacă e demis, dar nu cred că o să fie”, a declarat Popa, la sfârşitul meciului.

Lasă un răspuns