Florin Bratu, mulţumit de forța ofensivă a lui Dinamo: „Avem o medie de două goluri pe meci”

Dinamo s-a impus cu 3-2 la Mediaş, în ziua în care s-au împlinit doi ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Sergiu Hanca a reuşit o dublă, iar de fiecare dată a ridicat deasupra capului un tricou pe care era desenat chipul fostului său coleg.

evomag.ro

Dinamo a reușit sub comanda lui Florin Bratu șase victorii și două înfângeri, în playout, cu un golaveraj de 16-9. Față de sezonul regulat, câinii roșii sunt mult mai ofensivi. Antrenorul de 38 de ani se declară satisfăcut de apetitul ofensiv al elevilor săi, deși recunoaște că nu este deloc simplu să-i motiveze pentru meciurile din play-out.

„M-a mulțumit spiritul echipei și faptul că nu am cedat. Am condus, apoi am fost egalați și conduși, dar din fericire am reintrat în joc și am marcat. E foarte dificil să poți să-i motivezi pe acești jucători care erau pregătiți pentru un alt obiectiv. Mă bucur că reușesc acest lucru, că văd plăcerea în jocul lor, ajungem la finalizare, înscriem foarte multe goluri. Eu am încredere în jucători și în potențialul lor.

Suntem o echipă ofensivă, înscriem goluri. În afară de meciul de la Sepsi, cred că am reușit să marcăm destul de multe goluri. Avem o medie de două goluri pe meci, una deloc de neglijat. Mă bucură acest apetit ofensiv”, a declarat Bratu la finalul partidei.

  • În etapa viitoare, Dinamo va întâlni acasă FC Botosani, în derby-ul primelor două locuri ale play-out-ului.

Lasă un răspuns