Bratu a răspuns după atacul lui Miriuță: „Sunt foarte mulți cu licențe Pro, dar puțini care antrenează”

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, Florin Bratu, i-a răspuns lui Vasile Miriuță, după ce zilele trecute fostul atrenor a lui Dinamo, Vasile Miriuţă s-a simţit lezat de unele declaraţii pe care „Bratone” le-a făcut.

evomag.ro

Fostul antrenor al clubului alb-roșu, a făcut referire la faptul că Bratu este secund în acte la Dinamo, pentru că nu posedă încă licența Pro, singura care i-ar permite un rol de principal în Liga 1.

“Nu mă interesează ce a făcut Ricardo Grigore. Era un băiat, aşa… a fost şi la mine la antrenamente. Hai să fim serioşi, acum. Una e să joci sub presiune, alta e să joci în play-out. Fără presiune e uşor să bagi tineri. L-am văzut pe Bratu în vreo 2-3 comentarii, dar nu vreau să-i răspund, că așa m-a învățat mama.

Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte, nu principali. Trebuie să ne respectăm mai mult”, a spus Vasile Miriuţă, fostul antrenor al lui Dinamo la un post de televiziune.

Bratu a evitat să-i răspundă în acelaşi mod lui Miriuţă şi s-a limitat la a-i transmite predecesorului său că nu e vina lui sau a altor tehnicieni fără licența Pro că ocupă funcții de principali în Liga 1.

„Sunt foarte mulți cu licențe Pro, dar puțini care antrenează. Nu cred că e problema mea, a lui Mutu, Dică, a lui Neaga, că antrenăm noi și nu antrenează ei, cu tot respectul. Eu pot antrena în Liga 1, ca secund. Regulile internaționale spun că unul dintre cei doi – antrenorul secund sau antrenorul principal – poate da indicații. Atunci, care e problema?

Văd răutate și asta mă deranjează, de la un om care a pretins și pretinde că e dinamovist și că vrea binele lui Dinamo, așa cum e Vasile Miriuță. Eu nu am nimic cu el, îl respect și am spus-o. Lăsăm oamenii de fotbal, microbiștii, dinamoviștii să judece dacă el a spus bine, dacă eu am făcut lucruri bune la Dinamo. Nu vreau să intru într-o polemică cu Vasile. Mai are puțin, un an, un an și ceva până o să iau și licența Pro; să vedem, după aceea, ce mai inventează despre mine”, a fost răspunsul lui Florin Bratu.

  • Bratu a pierdut doar două meciuri de când l-a înlocuit pe Miriuță pe banca lui Dinamo, la startul play-out-ului.

Lasă un răspuns