Gabriel Răducan: ” Va fi un meci foarte greu, dar noi suntem o familie și avem spiritul de luptă și asta va face diferența.”

Juniorul nostru, Gabriel Răducan, și-a îndeplinit dorința de a debuta la echipa mare a lui Dinamo, vineri seară, la ultima partidă din acest sezon a lui Dinamo contra celor de la ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

După un sezon remarcabil alături de Dinamo U19, în care a câștigat Cupa României, chiar contra celor de la Steaua, astăzi urmează să joace finala ligii contra celor de la Viitorul U19.

Talentatul jucător ne-a acordat un interviu în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”, chiar înainte de partida care îi poate aduce o altă reușită pe plan profesional. Acesta spune că este încrezător și vrea să bifeze EVENTUL.

Doar Dinamo: Cum te simți acum că ai debutat la echipa cea mare a lui Dinamo?

Gabriel Răducan:„Mă simt foarte bine și asta mă face să muncesc mai mult decât am făcut-o până acum.”

Doar Dinamo: Care a fost primul sentiment atunci când ai fost anunțat că vei intra pe teren?

Gabriel Răducan:A fost o bucurie și în același timp m-am concentrat foarte mult să intru cât mai bine și să ajut echipa.”

Doar Dinamo: Doar un singur pas vă mai desparte de Event. Cum crezi că va decurge partida de astăzi contra celor de la Viitorul?

Gabriel Răducan: ” Va fi un meci foarte greu, dar noi suntem o familie și avem spiritul de luptă și asta va face diferența.”

Doar Dinamo: Ce planuri ai pentru sezonul următor? Te vezi jucătorul de baza al lui Dinamo?

Gabriel Răducan:„Îmi doresc să am un sezon și mai bun decât acesta și să îmi ajut echipa să ajungă acolo unde merită să fie, în top, în play-off!”

Doar Dinamo: Ai făcut un sezon foarte bun alături de Dinamo U19 și ai reușit să îi atragi atenția antrenorului Florin Bratu. Te așteptai la un parcurs atât de frumos în cariera ta?

Gabriel Răducan: „Asta a fost motivația și dorința mea de la început! Să ajung la echipa mare și să debutez și mă bucur că am reușit.”

Doar Dinamo: Un mesaj pentru fanii Dinamoviști?

Gabriel Răducan: ” Îi aștept la meci să ne susțină, iar noi să îi facem fericiți!”

Finala dintre Dinamo U19 și Viitorul U19 se va juca în dimineața aceasta de la ora 11:00, pe stadionul Juventus Colentina, iar intrarea este liberă.

Lasă un răspuns