Deian Sorescu vrea să se impună în Ștefan cel Mare | Ce declară mijlocașul

Dinamo a transferat un fotbalist de perspectivă din liga a doua. “Alb-roșii” l-au adus de la ASU Poli Timișoara pe Deian Sorescu, jucător în vîrstă de 20 de ani.

mobilalaguna.ro/

Sorescu evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și a semnat cu Dinamo un contract pînă în 2020. Mai mult, Deian Sorescu va încasa un salariu lunar de 5.000 de euro, iar ASU Politehnica Timişoara nu va primi niciun ban de la formaţia din “Ştefan cel Mare”, fiindcă jucătorul se afla în ultimele şase luni de contract şi devenea liber la finalul sezonului.

Jucătorul din Moldova Nouă, spune că s-a antrenat în această perioadă de vară pentru a se impune în echipa antrenată de Florin Bratu.

„Am puține emoții, fiindcă vin într-un lot nou. Dar voi munci mult ca să mă impun. M-am antrenat în plus în vacanță, fiindcă vin de la liga secundă la una dintre forțele României. M-am destins și câteva zile în vacanță la Barcelona, dar m-am și pregătit”, a declarat Deian Sorescu.

melimeloparis.ro

Deian Sorescu a debutat deja în Liga I, acum doi ani, la ACS Poli Timișoara, iar sezonul acesta a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în 28 de partide jucate în liga a doua.

  • 200.000 € este cota lui Deian Sorescu pe transfermarkt.com.

Lasă un răspuns