FOTO | Adrian Mutu, jubilează după meciul de baraj: „M-au adus să salvez de la retrogradare echipa”

Adrian Mutu a reuşit să evite retrogradarea din extremis, după ce FC Voluntari s-a impus în faţa Chindiei Târgovişte la loviturile de departajare, în barajul de promovare/retrogradare.

bestkids.ro

Barajul pentru ultimul loc care asigură prezenţa în viitorul sezon al Ligii 1 a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a-şi desemna câştigătoarea. După ce a pierdut cu 1-0 la Voluntari, Chindia a reuşit să anuleze avantajul ilfovenilor în retur, graţie unui gol marcat de Denis Ciobotariu în partea secundă. Chiar şi aşa, FC Voluntari a reuşit să evite din extremis retrogradarea în eşalonul secund. Deţinătoarea Supercupei s-a impus la loviturile de departajare şi şi-a asigurat prezenţa în viitorul sezon al Ligii 1 Betano. Gazdele au ratat trei lovituri de pedeapsă şi au dat cu piciorul unei şanse uriaşe.

„Briliantul” a ținut să-și arate indeplinirea obiectivului și pe mai multe reţele de socializare.

„M-au adus să salvez de la retrogradare echipa FC Voluntari și am salvat-o!”

Ulterior, acesta a șters această publicaţie de pe contul său.

La finalul partidei disputate miercuri, Adrian Mutu a spus că în sezonul viitor al Ligii 1 vrea să termine în primele 8 echipe, dar va avea nevoie de întăriri.

„A fost un meci greu, aşa cum ne aşteptam. O singură neatenţie ne-a costat şi meciul a ajuns în prelungiri. Experienţa şi luciditatea şi-a spus cuvântul la loviturile de departajare. Am avut câteva contraatacuri pe care n-am ştiut să fructificăm. Am mers până la vestiar pentru că am avut o cădere de calciu, după care m-am întors. Mă bucur că obiectivul a fost îndeplinit. Am fost chemat să salvez echipa şi am reuşit, nu a fost uşor. Mi-am asumat acest risc şi am îndeplinit obiectivul.

watchshop.ro

La prima mea experienţă mi-am îndeplinit obiectivul, dar vreau să ajungem în primele 8 în Liga 1. Voi discuta cu conducerea şi vom vedea cum vom întări echipa. Aceşti jucători au câştigat două trofee şi probabil sunt blazaţi. Vreau să felicit Chindia, publicul… Ar trebui să îmbunătăţească infrastructura pentru că au o echipă bună”, a spus Mutu.

Lasă un răspuns