Penedo, înaintea meciului cu Belgia: „Voi da totul pentru a scoate puncte”

Dinamovistul Jaime Penedo este singurul jucător din Liga 1 care evoluează la Campionatul Mondial din Rusia.

bestkids.ro

Naţionala lui Penedo, Panama, va avea un start de foc la Campionatul Mondial. Belgia este prima adversară a sud americanilor. Hazard şi colegii săi sunt neînvinşi în ultimele zece meciuri oficiale. Ultimul eşec datează de la EURO 2016, cu Ţara Galilor, în optimile de finală.

Anunțat titular pentru în meciul pe care Panama îl va disputa împotriva Belgiei, Jaime Penedo spune că va face orice ține de el pentru a-i bloca pe Hazard sau Lukaku şi promite că selecționata Panama nu va face figurație la Cupa Mondială și va încerca să scoată cât mai multe puncte.

„Eu cred că nu este vorba de frică, dar ne gândim la aşteptări, pentru că jucăm la Campionatul Mondial şi întâlnim echipa Belgiei. Una dintre favorite, nu? Este una dintre echipele foarte puternice la ora actuală în Europa. Eu cred că Panama va fi o surpriză pentru toţi, deoarece noi suntem total necunoscuţi pe harta fotbalistică.

watchshop.ro

Nu vreau să spun acum că Panama se va califica din această grupă, dar eu consider că această echipă va aduna puncte. Şi îmi asum nişte riscuri spunând asta. Şi vreau să mai spun ceva. Jaime Penedo va da totul pentru a scoate puncte. Sau cel puţin unul. Panama nu va termina grupa cu niciun punct”, a declarat Jaime Penedo, conform SportingNews.

  • Panama este calificată în premieră la Cupa Mondială, şi face parte din grupa G, alături de Belgia, Anglia şi Tunisia.

Lasă un răspuns