Planul lui Florin Bratu, pentru sezonul competiţional 2018/2019: „Cred că Dinamo poate lua un trofeu”

Florin Bratu a anunțat că e gata să mizeze pe tineri. Fotbaliști ca Mihai Neicuțescu, Denis Ciobotariu și Andrei Tîrcoveanu vor avea șanse de a prinde prima echipă în noul sezon.

melimeloparis.ro

Tehnicianul lui Dinamo, își dorește să câștige un trofeu cu Dinamo şi a dezvăluit obiectivul principal al echipei în sezonul 2018-2019.

„Cred că Dinamo poate lua un trofeu, dar nu va fi ușor. Este mult de muncă, dar cu posibilitățile de acum, înțelegerea jucătorilor, putem face o figură frumoasă în campionatul următor”, a spus Bratu, pentru o televiziune de sport.

„Bratone”, s-a declarat mulţumit de cantonamentul de la Săftica, în special de forma pe care au arătat-o jucătorii cei mai tineri. Aceasta spune că atacul echipei se va baza foarte mult pe Florin Axente, primul transfer al verii al lui Dinamo.

„A fost o perioadă dificilă, s-a lucrat foarte mult pe partea fizică, dar jucătorii au răspuns bine. Ei erau obișnuiți să plece la munte sau în străinătate, dar eu am preferat să rămânem la Săftica.

O parte din ei sunt tineri, cu excepția lui Axente, pe care mă voi baza și sper ca el să înscrie cât mai multe goluri. Sorescu, Ciobotariu, surprize plăcute. Târcoveanu vine cu un plus de tehnică, dar mă aștept la o reacție și mai bună, iar Dima a revenit de la Sespi, unde a fost împrumutat. Pe toți îi voi vedea în amicalele ce vor urma. Și Moldoveanu este un atacant de viitor, a demonstrat că poate fi o soluție, dar și Neicuțescu.

Avem 10 jucători sub 21 de ani, deci acum putem vorbi despre New Dinamo, iar echipa asta se va bate până la final pentru obiectivele pe care le va avea”, a mai spus Bratu.

În perioada 1-12 iulie, Dinamo va avea un nou stagiu de pregătire, în Polonia, la Gniewino, prevăzut cu patru meciuri amicale.

  • 2 iulie: Dinamo Bucuresti vs. Olimpia Elblag (Polonia 3, locul 6);
  • 5 iulie: Dinamo Bucuresti vs. Arka Gdynia (Polonia 1, locul 12);
  • 8 iulie: Dinamo Bucuresti vs. Zaglebie Lubin (Polonia 1, locul 7);
  • 11 iulie: Dinamo Bucuresti vs. Jagiellonia (Polonia 1, locul 2).

Lasă un răspuns