Interviu în EXCLUSIVITATE|Alin Demici: „Gabi Torje are o influență foarte mare asupra mea.”

Alin Demici, este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din curtea lui Dinamo.

evomag.ro

Venit în Ștefan cel Mare, încă de la o vârstă foarte fragedă, acesta a avut multe performanțe la Dinamo. În sezonul 2016-2017, a fost căpitanul echipei de tineret U17, sezon în care au câștigat Cupa României, Supercupa României și au ieșit vicecampioni, iar în sezonul 2017-2018 au câștigat Cupa României U19, chiar contra celor de la Steaua U19.

Talentatul fundaș a bifat meciuri și în tricoul Naționalei României U17, în 2016, unde Florin Bratu, pe atunci selecționerul Naționalei de tineret a României, și-a pus toată încrederea în el.

Alin Demici a acordat un interviu în EXCLUSIVITSTE pentru doardinamo.com și ne-a povestit atât despre planurile sale de viitor, cât și despre posibila echipă la care va fi împrumutat în sezonul următor de către Dinamo.

Doar Dinamo: în primul rand, spune-ne ceva despre tine. Cum este Alin Demici în viața de zi cu zi și cum îi place să își petreacă timpul liber?

Alin Demici: ” Alin Demici este un tip modest, căruia îi place să fie sociabil și prietenos cu toată lumea. Cât despre timpul liber, tot mai puțin în ultima vreme. Dar când am ocazia, îmi place să ies să mă plimb, să stau cu prietenii și familia.”

Doar Dinamo: Cum ai început să iubești fotbalul și de la ce vârstă ai început să îl practici la nivel profesionist?

Alin Demici: „Ca orice copil jucam fotbal pe stradă, la școală, oriunde mergeam, cât era ziua de lungă. La vârsta de 6 ani am venit la Dinamo unde a început povestea.”

Doar Dinamo: Cum a fost sezonul 2017-2018 pentru tine?

Alin Demici: „A fost un sezon bun în mare parte, am reușit să câștigăm Cupa României pe cel mai mare stadion al țării, am și jucat alte două finale pe care însă nu am putut la momentul respectiv să le câștigâm. Iar pe plan personal, mă bucur că am putut să revin după accidentarea care m-a ținut 5 luni departe de teren și să joc fiecare meci în parte și să câștig alături de colegii mei.”

Doar Dinamo: Cum ai trăit finala Cupei României U19? Mai ales că ați câștigat contra celor de la Steaua U19.

Alin Demici: „Am avut emoții extrem de mari, nu am avut niciodată așa emoții. Am trăit cu sufletul la gură fiecare fază și mai ales fiecare penalty. Faptul că am întalnit Steaua ne-a ambiționat extrem de tare, iar după meci am fost foarte, foarte mulțumiți și împliniți.”

Doar Dinamo: Toți știm legătura ta de rudenie cu Gabriel Torje. Ai primit un sfat important de la el în legătură cu meseria de fotbalist sau ți-a influențat în vreun mod cariera?

Alin Demici: „Da , Gabi Torje are o influență foarte mare asupra mea. El mereu mă sprijină și mă încurajează când trec prin momente mai grele. Mă învață mereu tot ce este mai bine și cum să abordez diferite situații atât în teren cât și în viața de zi cu zi. Pot spune că sunt norocos că îl cunosc și îi mulțumesc pe această cale, pentru tot ceea ce face pentru mine.”

Doar Dinamo: Sezonul acesta vei fi împrumutat. Ne poți spune dacă sunt interesate și alte echipe de tine, în afară de FC Balotești?

Alin Demici: „Din câte știu eu, mai sunt și alte echipe interesate în afară de FC Balotești. Sper să pot să demonstrez că merit să joc și să îmi găsesc o echipă în săptămâna ce urmează.”

Doar Dinamo: Mulți fotbaliști de vârsta ta visează ca peste câțiva ani, sau cât de curând, să îmbrace tricoul Naționalei mari a României. Tu ai visul acesta?

Alin Demici: „Da, normal, cred că este visul oricărui jucător de fotbal. Să porți tricoul naționalei cred că este cea mai mare onoare pe care o poate avea un fotbalist. Îmi doresc enorm să ajung atât la reprezentativele de juniori cât și la naționala mare.”

Doar Dinamo: Ce fotbalist internațional te inspiră? Dar din România ai un favorit?

Alin Demici: „îmi place foarte mult Marcelo , acesta fiind unul dintre jucătorii pe care eu îi consider cei mai buni din lume, pe postul de fundaș stânga. Îl urmăresc cât de des am ocazia iar din România imi place foarte mult Dan Nistor și Sergiu Hanca.”

watchshop.ro

Doar Dinamo: Presupun că ai reușit să urmărești Campionatul Mondial de anul acesta. Care a fost echipa ta favorita și de ce? Și ce parere ai despre câștigătoarea campionatului, Franța?

Alin Demici: „De la începutul Campionatului Mondial am avut două favorite, Franța și Brazilia. Cum una din ele a părăsit competiția mai devreme, Franța a rămas echipa mea favorită, care, de altfel, a meritat să câștige pentru că are jucători tineri, talentați și în același timp cu experiență în joc.”

Doar Dinamo: Un mesaj pentru fanii Dinamoviști?

Alin Demici: „Le doresc fanilor Dinamoviști tot binele din lume, multă sănătate și să fie sezonul acesta alături de echipă cum au fost tot timpul pentru că știind că au aproape o așa galerie, orice jucător și-ar da viața pe teren!”

Lasă un răspuns