Sfaturile lui Răducioiu pentru Florin Bratu: „Totul trebuir să înceapă de la apărare”

Florin Răducioiu, fostul jucător al lui Dinamo în perioada 1985-1990, dar şi 2000-2001, a avut o intervenţie la un postul de televiziune. Fostul internaţional român şi-a exprimat punctul de vedere faţă de actualul proiect de la echipa sa de suflet și a avut câteva sfaturi pentru Florin Bratu, antrenorul ”câinilor roşii”.

”Mi-aş dori, clar, ca Dinamo să nu mai facă campionatul de anul trecut şi să ajungă în play-off şi să încerce să câştige campionatul. Pentru că, iată, e posibil orice în fotbal. Ca de obicei, din păcate, nu mă convinge Dinamo, deocamdată.

evomag.ro

Eu cred că totul trebuie să înceapă de la o apărare foarte bună, o apărare solidă. Eu zic că aici se pot câştiga meciurile şi aici îţi dă o mare siguranţă pentru a câştiga meciurile. După care, clar, au nevoie de un atacant care dă goluri foarte multe”, a declarat Răducioiu.

  • Florin Răducioiu este un produs al centrului de copii şi juniori al lui Dinamo. Acesta a fost promovat în prima echipă de către Mircea Lucescu, la vârsta de 17 ani, făcând parte din echipa care se califica în sferturile de finală ale Cupei Cupelor în 1989 şi un semifinalele aceleiaşi competiţii în an mai târziu.
  • Cu Dinamo, a câştigat campionatul 1990 şi Cupa României, în 1986 şi 1990.
  • Pe parcursul carierei, a mai jucat la echipele: AS Bari, Hellas Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos.

Lasă un răspuns