Opriţa e optimist înainte de debutul pe terenul lui Dinamo: „Vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv”

Gânduri mari la Voluntari, după un sezon în care ilfovenii s-au salvat cu greu de la retrogradare, după un meci de baraj.

evomag.ro

Clubul ilfovean a transferat în această pauză competiţională 16 jucători, iar aceste mişcările de trupe îi fac pe cei de la Voluntari să viseze la o clasare în primele 6 la finalul sezonului. În acest sens, meciul cu Dinamo este privit ca un prim derby cu o contracandidată la calificarea în play-off.

„Normal că ne dorim cu toţii să ajungem cât mai sus. Vom vedea dacă putem. Eu îmi doresc să facem o echipă competitivă! […] Campiontul începe destul de rapid, avem prima etapă la Dinamo, un meci destul de greu, de care însă nu ne temem şi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv. Eu sunt un antrenor tânăr şi nu m-am mai întâlnit cu această situaţie, de a avea atâţia jucători noi, în special străini. Nu au venit nici toţi o dată, au venit pe parcurs.

elefant.ro

În această săptămână am reuşit să-mi fac o idee despre fiecare şi sper să fiu inspirat ca la ora jocului să aliniez cel mai bun 11. Dinamo nu a făcut foarte multe transferuri. Faţă de noi, au un plus la acest capitol, au o echipă omogenă şi chiar dacă nu au prins play-off-ul anul trecut, de când a venit Florin Bratu la echipă au avut evoluţii bune în play-out, chiar au arătat destul de bine şi eu cred că anul acesta se vor bate cu şanse mari pentru play-off”, a declarat Opriţa, într-o conferinţă de presă.

  • Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1, duminică, de la 21:00, pe teren propriu, cu FC Voluntari.

Lasă un răspuns