Deian Sorescu, e motivat înaintea Derby-ului de România: „FCSB e de batut!”

Dinamoviştii numără orele până la marele derby. Jaime Penedo si Dejan Sorescu au vândut astăzi bilete la casele din Ștefan cel Mare și s-au pozat cu fanii dinamoviști.

watchshop.ro

Cel mai emoţionat este tânărul Deian Sorescu (20 de ani). Jucătorul venit în această vară de la ASU Politehnica Timişoara, a impresionat la debutul în tricoul dinamovist, marcând golul victoriei cu FC Voluntari și speră să repete evoluţia și în derby-ul de duminică, cu FCSB.

Duminică va simţi pe viu ce înseamnă primul său meci contra rivalilor de-o viaţă. Abia așteaptă să simtă atmosfera peluzei dinamoviste.

„Nu am văzut niciodată live o coregrafie a lui Dinamo și abia aștept să o văd la ora jocului. Nu am ajuns până acum la vreun derby, ca spectator”, a spus Sorescu.

Sorescu este pariul lui Cristi Borcea pentru meciul de duminică. Acesta l-a auzit pe Becali când a comparat-o pe Dinamo cu Rudar Velenje, iar declarația nu i-a picat deloc bine.

„Nici n-aș vrea să bagam prea mult în seamă declarația aceasta, vom vorbi după meci. Am văzut meciul lor (cu Rudar), i-am analizat. Sunt de batut!

evomag.ro

Cuvintele lui Cristi Borcea îmi dau un plus de încredere, mă fac să mă simt bine”, a mai spus Dejan Sorescu.

Dinamovistul Penedo s-au uitat și el joi seară la meciul rivalilor din Europa şi nu a fost impresionat deloc.

„Încă e o echipă care încearcă să-şi găsească forma, dar ştim de ce sunt în stare. Pot spune că cel care-mi atrage atenţia este un jucător care, în general, e unde trebuie atunci când echipa are nevoie de el. Este vorba despre Teixeira”, a declarat Jaime Penedo.

Lasă un răspuns