Florin Bratu, desemnat „ANTRNORUL ETAPEI”! Alţi doi „câini” inclusi în echipa ideală

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa ideală a etapei a 2-a din sezonul 2018-2019 a Campionatului Național Liga 1 .

Clubul nostru a terminat la egalitate 3-3 pe Arena Naţională partida cu Fcsb şi anumiţi jucători au impresionat în această partida. LPF a decis ca Dan Nistor şi May Mahlangu sa facă parte din „primul 11” din etapa trecută.

MIJLOCAŞI

May Mahlangu (Dinamo / 29 de ani / două jocuri) – A depus un efort fantastic pe toată durata derby-ului. A recuperat multe mingi şi a participat la majoritatea acţiunilor iniţiate de dinamovişti. Titular incontestabil şi în acest sezon.

Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / două jocuri) – A fost din nou cel mai bun jucător al dinamoviştilor. A marcat şi un gol, după o acţiune de toată frumuseţea reuşită de roş-albi. Cifre excelente în Liga 1: 17 goluri şi 44 de assisturi în 243 de jocuri.

evomag.ro

În plus, antrenorul din Ştefan cel Mare, Florin Bratu a fost desemnat să antreneze echipa ideală a etapei a 2-a.

PORTAR
Cătălin Straton (Dunărea / 28 de ani).

FUNDAŞI
Andrei Dumitraş (FC Botoşani / 30 de ani);
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 33 de ani);
Andrei Marc (Concordia / 25 de ani);
Daisuke Sato (Sepsi OSK / 23 de ani).

MIJLOCAŞI
Mihai Roman I (FC Botoşani / 33 de ani);
May Mahlangu (Dinamo / 29 de ani);
Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani);
Florinel Coman (FCSB / 20 de ani).

ATACANŢI
Harlem Gnohere (FCSB / 30 de ani);
Birahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani).

ANTRENORUL
Florin Bratu (Dinamo / 38 de ani) – Şi-a mobilizat excelent echipa, reuşind împreună să treacă peste momentele dificile din derby. Sub comanda sa, Dinamo arată tot mai bine, iar asta dă speranţe fanilor că favoriţii lor vor reveni în lupta pentru titlu.

Lasă un răspuns