VIDEO | Cum a ajuns Mihalcea să fie poreclit ”Țăranul”

Adrian Mihalcea (42 de ani), unul dintre secunzii lui Cosmin Contra (42 de ani) de la echipa națioanlă, a povestit pentru prima dată în cadrul emisiuni online ProSport LIVE, de unde s-a ales cu porecla ”Țăranul”.

evomag.ro

Fostul atacant al lui Dinamo, Adrian Mihalcea (42 de ani), retras în 2013 a ajuns în Ştefan cel Mare în 1996 şi a fost luat în primire de liderii vestiarului alb-roșu.

Adi Mihalcea ajunge la Dinamo într-o perioadă în care vestiarul era controlat de jucători precum: Hîldan, Florentin Petre, Coporan, Cezar Dinu. Iar fostul atacant şi-a primit „botezul” mult mai rapid decât se aştepta. Cu un simț al umorului dezvoltat, dinamovistul a dezvăluit că nu s-a simțit ofensat și că, din contră, în acea perioadă petrecută la clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a legat prietenii trainice.

Adrian Mihalcea: „În 1996, când am venit la Dinamo, am găsit un grup de bucureşteni. Erau Hîldan, Petre, Tararache, Coporan, Cezar Dinu… Un grup format de bucureşteni de la Dinamo şi eu eram oarecum ăla din provincie. Iar ăla din provincie cum poate fi intitulat? Ţăranul. Vii de la Slobozia, sari peste şinele de cale ferată ca să nu te curentezi. Dar nu m-am supărat niciodată. Dacă cel cu care vorbesc mi se adresează cu Ţăranul ştiu că o face sub formă de glumă. Dar chiar a fost o perioadă foarte plăcută şi am rămas în relaţii destul de bune cu toţi jucătorii”.

În prezent, Mihalcea ocupă postul de antrenor secund la naţionala României, sub comanda lui Cosmin Contra.

Mihalcea și-a început cariera de antrenor în 2013 și a pregătit echipe precum Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași și UTA.

Ca jucător, Mihalcea a evoluat pentru Dunărea Călărași, Dinamo, Genoa, Hellas Verona, Chunnam Dragons, FC Vaslui, Aris Limassol, AEL Limassol, Astra, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

Lasă un răspuns