VIDEO: Dinamo pierde în ardeal | Ce a înţeles Bratu din meciul cu CFR

Dinamo a pierdut cu 3-1 pe terenul lui CFR, dar Florin Bratu spune că a fost mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi.

evomag.ro

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu (38 de ani) dă vina pe lipsa de maturitate şi cere răbdare cu jucătorii tineri de la Dinamo. Tehnicianul mai anunţă că echipa sa va arăta mai bine, odată scăpată de meciurile grele din debutul noii stagiuni.

„Cred că am făcut un meci bun şi consistent până la un moment dat, dar ne-a costat lipsa de maturitate. Să nu uităm că am jucat contra campioanei, contra echipei cu cele mai mari investiţii din România. Cred şi sper că vom acumula din aceste meciuri. Nu am avut liimpezime şi maturitate în anumite momente de joc. Trebuie să avem grijă cu aceşti tineri, metodele vor da rezultate. Am avut şi un program greu, ne-am bătut cu adversari grei.

Vom lua meci cu meci şi vom vedea care va fi situaţia. Trebuie să ne gândim dacă e realist să ne batem la primele trei locuri. Suntem o echipă în formare, cu jucători tineri pe care vrem să-i formăm, să-i rulăm şi să-i ajutăm să crească. E nevoie de experienţă, de ce nu? Dacă jucătorii pe care-i avem îi vor ajuta pe cei fără experienţă, vor putea face faţă cu brio. Avem şi noi un program mai uşor, sper să învăţăm multe lucruri din meciurile care vor urma”, a spus Bratu.

Lasă un răspuns