VIDEO | Florin Bratu, a prefaţat partidă cu Hermannstadt. Ce spune despre situația lui Nistor

Tehnicianul Florin Bratu a vorbit, vineri, într-o conferinţă de presă, despre duelul cu Hermannstadt de sâmbătă, dar și că este convins că discuţiile din ultimele zile nu l-au destabilizat pe Nistor ci, dimpotrivă, mijlocaşul este acum şi mai determinat să-şi ajute echipa în îndeplinirea obiectivelor.

Florin Bratu: „Am încercat să remediem problemele care au fost în acest start de sezon. Am încercat să nu mai primim gol în începuturile de meciuri, așa cum s-a întâmplat la Mediaș și cu Steaua. Acum avem alt tip de problemă. Am reușit să primim un gol și apoi au venit și celelalte goluri. Am primit 3 goluri în 12 minute, ceea ce este foarte foarte mult. Încercăm să remediem aceste probleme prin exerciții și discuții individuale.

Avem cea mai tânără linie de apărare din prima ligă, dar acest lucru nu trebuie să fie o scuză și să încercăm să rezolvăm din greșelile pe care le-am făcut.

Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care același parcurs ca noi. Alexandru Pelici e un antrenor bun, cu experiență, s-au făcut transferuri interesante acolo. Trebuie să dovedim atitudine și să fim pregătiți mental la ora meciului. Dacă mâine vom câștiga, ne vom menține în plutonul fruntaș, nu vrem să pierdem contactul cu prima parte a clasamentului.

watchshop.ro

Din punctul meu de vedere, Nistor este căpitanul echipei şi cel mai important jucător al nostru. Aşa trebuie să fie până la capăt. Mai are doi ani de contract şi sper să îl ducă la capăt. L-am văzut mai motivat şi determinat să tragă echipa după el.

Am discutat cu Nistor şi l-am simţit dinamovist! Nu sunt patronul lui Dinamo să ştiu de mărirea salariului, dar îl văd cu o dispoziţie bună. E bucuros şi liniştit şi asta îmi dă încredere.

A plecat un singur jucător, May Mahlangu, cu acordul meu. Vor mai veni ceva jucători în zilele următoare. Avem nevoie de experiență, de o îmbunătățire a acestui grup tânăr. Putem forma o echipă competitivă, pe lângă acești jucători tineri pe care îi avem acum.

somproduct.ro

Dacă vor veni jucători la Dinamo, vor veni jucători pregătiți, gata pentru a intra în echipă. Îmi place agitația, nu e nicio problemă. E foarte bine că se întâmplă acest lucru. Vor veni jucători cu experiență, care să aducă un plus în cadrul echipei noastre. Am mai vorbit cu patronul. A fost stabilitate financiară și este în continuare. E posibil să vină un atacant străin.

Toată lumea din club l-a dorit pe Axente. Avem meci cu Hermannstadt mâine, nu pleacă nimeni de la Dinamo!”

  • Dinamo – AFC Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în „Ștefan cel Mare”.

Lasă un răspuns