Adam Nemec explică motivul pentru care a refuzat-o pe FCSB: „Le-am spus că nu vreau să merg acolo”

Adam Nemec (32 de ani) a vorbit pentru prima dată despre alegerea pe care a făcut-o când a semnat în Cipru, cu FC Pafos. Atacantul slovac a explicat pentru site-ul oficial al federaţiei de fotbal din Slovacia motivul pentru care a refuzat oferta de la FCSB, care şi-a manifestat de mai multe ori interesul prin vocea lui Gigi Becali.

Nemec spune că a fost atras de proiectul de la Pafos, despre care afirmă că este foarte interesant. În plus, i-a plăcut şi oraşul, astfel că s-a decis

”Am avut mai multe oferte şi le-am refuzat pe rând, le-am spus că nu vreau să merg acolo. Pafos s-a interesat de două luni de mine, aşa că am decis să merg acolo pentru două zile. Ceea ce am văzut m-a fascinat şi m-a convins. Este un proiect nou, ambiţios şi sunt curios ce va ieşi […] Am fost foarte exigent. Când o persoană are mai multe oportunităţi, speculează, gândeşte, caută argumente pentru şi împotrivă şi, în cele din urmă, trebuie luată o decizie”, a declarat Adam Nemec.

După ce şi-a terminat înţelegerea cu Dinamo, atacantul a avut oferte de la FCSB, Korona Kielce, Spartak Trnava, din Grecia şi Arabia Saudită. Cu toate acestea, a aşteptat să ia o decizie până pe finalul perioadei de transferuri: ”Am fost puţin nervos la finalul perioadei de transferuri, dar ştiam că se va întâmpla ceva ce îmi doresc. Reprezentanţii mei ştiau ce fac în această situaţie”.

Lasă un răspuns