Bratu dă de pământ cu Nistor! “Nistor, mi-a destabilizat vestiarul”

Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo, tehnicianul nostru era obligat să ia toate punctele din Copou pentru a fi sigur de postul său. În aceste condiţii, ”Mitraliera” ar putea rămâne fără gloanţe în Ştefan cel Mare.

elefant.ro

Florin Bratu a pus în cârca lui Dan Nistor întreaga situație nefavorabilă de la Dinamo. L-a desființat la finalul meciului și a spus că mijlocaşul a distrus tot ce a încercat să construiască el. Mai mult, Bratu a afirmat ca mijlocașul și a venit şi a cerut să fie lăsat să plece la FCSB, atunci când au apărut discuțiile despre oferta rivalilor pentru el.

“Sunt foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat. Lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme, de când căpitanul nostru a avut acea propunere de la Steaua (n.r. FCSB). Atunci s-a destabilizat totul. Am discutat cu el, dar a reușit să se destabilizeze. Sincer, mi-a aspus că vrea să plece la Steaua, că e o oportunitate, să îl lăsăm să plece. Din momentul ăla, nu a mai fost jucătorul pe care îl știam.

Nistor, mi-a destabilizat vestiarul, din momentul ăla. El, în vestiar, cu tinerii vorbește de bani, de zeci de mii de euro, așa de laudă. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici.

Este un jucător care nu respectă pe teren nimic din ce îi spun, am încercat să nu îi dau prea multe sarcini. E căpitanul lui Dinamo și când a venit la mine în birou și mi-a spus că vrea să meargă la Steaua, era sa cadă cerul pe mine. Și iată că, așteptând de la el, mi i-a tocat pe cei mici. Ei aud numai de zeci de mii de euro si ei au o mie sau două mii de euro. Li se pare nedrept. E dureros si nu pot să atrec cu vederea că și-a bătut joc de munca mea”, a declarat Florin Bratu, la finalul meciului Poli Iași – Dinamo 1-0.

Lasă un răspuns