Un nou favorit în cursa pentru banca lui Dinamo, după refuzul lui Iordănescu. Negocierile se vor purta duminică seară.

Clubul Dinamo a anunţat, astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că Florin Bratu nu mai este antrenorul echipei din Ştefan cel Mare. Bratu a fost demis după ce echipa pregătită de el, a suferit a treia înfrângere la rând şi a patra în ultimele cinci etape din Liga 1.

elefant.ro

Marţi, Dinamo joacă în Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila, iar şefii câinilor sunt obligaţi să se mişte rapid şi să-i aducă înlocuitor lui Florin Bratu. După ce Edi Iordănescu a răspuns negativ, necăzând de acord asupra strategiei care trebuie pusă la punct, Negoiţă şi oamenii din anturajul său au demarat tratativele cu Claudiu Niculescu (42 de ani). Duminică seară, Negoiţă, Alexandru David şi Bogdan Bălănescu se vor afla de o parte a mesei, iar „Clau-gol” de cealaltă. Miza? Găsirea unui numitor comun pentru ca fostul golgheter din Ştefan cel Mare să preia banca tehnică.

Spre deosebire de Dan Alexa, antrenorul care nu e agreat de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan, Niculescu are suportul fanilor şi reprezintă o ţintă mai veche pentru conducerea din Ştefan cel Mare. Fără angajament după despărţirea de FC Voluntari, „Clau-gol” a câştigat Cupa şi Supercupa României cu ilfovenii, despre el s-a spus în mai multe rânduri că ar putea deveni noul tehnician, iar sezonul trecut a fost la un pas să spună „DA”, dar a refuzat în ultimul moment şi Dinamo a continuat pe mâna lui Vasile Miriuţă.

  • Până atunci, echipa va fi pregătită pentru meciul din Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila, de secunzii Iulian Mihăescu și Silviu Ion, ajutaţi de Cătălin Grigore (antrenor portari) și Liviu Rusu (preparator fizic).

Lasă un răspuns