„Câinii” sunt mulțumiţi de tragerea din Cupă: „Avem obiectiv câştigarea Cupei”

Dinamo se poate considera norocoasă după tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României. Dinamoviștii vor juca împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, formație din Liga a 3-a.

romstal.ro

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a oferit o declaraţie amuzantă după tragerea la sorţi de azi a optimilor Cupei României. Meciul din competiţia KO se va disputa în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, dar până atunci elevii lui Niculescu vor disputa diseară jocul din Liga 1 cu Sepsi, echipa din Sfântu Gheorghe.

„O tragere bună pentru Dinamo. Avem obiectiv câştigarea Cupei şi cred că adversarul este unul accesibil, dar ştiţi cum este, în Cupa României se poate întâmpla orice, sper să nu se întâmple cu noi.

Sperăm ca Niculescu să ia Cupa și ca antrenor al lui Dinamo. Claudiu întâi trebuie să redreseze situaţia din campionat, după care va urma acest joc din Cupă şi trebuie să câştigăm Cupa României. Sperăm să confirme tradiţia în Cupa României şi la Dinamo.

Cred că o să învăţăm ungureşte în luna octombrie. Sfârşitul lui septembrie, luna octombrie. Nu ştiu cât au în componenţă jucători de etnie maghiară, dar asta este, jucăm şi cu Sepsi, şi cu Csikszereda”, a spus Bălănescu la sediul FRF.

Lasă un răspuns