Dinamo termină la egalitate cu Sepsi OSK: „Un lucru bun e că nu am luat gol”

La primul meci în Liga I ca antrenor al lui Dinamo, Claudiu Niculescu a reuşit doar o remiză în Ştefan cel Mare. „Câinii” au remizat, scor 0-0, cu Sepsi OSK.

bestkids.ro

Primele 45 de minute ale partide pot fi catalogate drept cele mai slabe din acest acest sezon al Ligii 1. Primul şut pe poartă a fost trimis de Sepsi abia în prelungirile primei reprize. Execuţia a fost una destul de slabă şi Penedo nu a avut emoţii.

Repriza a doua a fost mai animată, dar nimeni nu a putut trece în avantaj. Sepsi şi-a încercat norocul de câteva ori, dar Penedo nu a fost pus sub presiune constantă de oaspeţi. De cealaltă parte, Dinamo a reuşit să aibă ocaziile mari ale meciului, dar a rămas cu un mare zero pe tabelă. Salomao, Nistor, Popa şi Sorescu au avut cele mai mari ocazii ale meciului, dar Niczuly a scos absolut toate mingile trimise pe spaţiul porţii.

vivre.ro

„Un lucru bun în această seară e că nu am luat gol. Dar nici nu am reuşit să dăm, de data asta. Vestiarul e liniştit, dar suntem cu moralul la pământ după atâtea rezultate slabe. Încercăm să ne revenim, pentru că e mare nevoie de puncte. În a doua repriză am reuşit să ne creăm mai multe ocazii, după ce în prima parte am suferit în atac.

Am avut puţin timp să îl cunoaştem pe Claudiu, dar schimbarea de antrenor aduce un declick în general”, a spus Sergiu Popovici, la final.

  • Dinamo rămâne în a doua jumătate a clasamentului, iar în următoarea etapă, Dinamo joacă în deplasare la Botoşani, iar Sepsi are meci acasă cu Gaz Metan Mediaş.

Lasă un răspuns