Ofertă de ultimă oră primită de Dănciulescu: „Aştept un răspuns de la Danciu”

La primul meci al lui Dinamo pe teren propriu, după ce Ionel Dănciulescu a demisionat, fostul atacant, director sportiv și director general din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost în tribune și și-a susținut fosta echipă în egalul 0-0 cu Sepsi OSK.

bestkids.ro

Fanii şi jucătorii lui Dinamo încă îl aşteaptă pe Dănciulescu înapoi, dar „Corbul” a primit o ofertă interesantă de la Marica. Principalul acţionar al echipei SSC Farul, Ciprian Marica (33 de ani), şi-a configurat un plan prin care totul să meargă uns la trupa din eşalonul secund, astfel încât, în cel mai scurt timp, echipa de tradiţie de pe Litoral să ţintească spre Liga 1. Fostul atacant vrea să îşi facă un staff administrativ de elită. În acest context, l-a ofertat pe Dănciulescu, omul care a fost perfect în ipostaza de director sportiv a lui Dinamo.

„I-am propus lui Dănciulescu să vină la Farul. Pentru că nu am definitivat organigrama, nu ştiu să vă spun acum titulatura exactă a funcţiei, manager sau director, dar ar urma să se ocupe de ce ştie el mai bine şi ce a făcut şi până acum: să fie lângă echipă şi să se ocupe de ea. Aştept un răspuns de la Danciu”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Pe numele lui Dănciulescu mai există şi o ofertă de la naţionala U21, acolo unde Rădoi îl vrea alături de el.

Un gând despre &8222;Ofertă de ultimă oră primită de Dănciulescu: „Aştept un răspuns de la Danciu”&8221;

Lasă un răspuns