VIDEO | Claudiu Niculescu, înaintea partidei cu FC Botoșani. Când poate debuta Grozav la Dinamo

Tehnicianul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a susținut azi o conferință de presă în care a prefațat duelul de luni cu FC Botoșani, dar a comentat și revenirea lui Gicu Grozav în Ștefan cel Mare.

Claudiu Niculescu: „Gicu e un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Nu doar pentru că îl cunosc foarte bine, ci și pentru că îi cunosc foarte bine caracterul. E un fotbalist de mare valoare, cu siguranță va ajuta această echipă. Mă bucur că am reușit să finalizăm negocierile cu Gicu și nu ne rămâne decât să dăm drumul la treabă.

În proporție de 85-90%, Gicu va fi la maximă capacitate fizică abia după perioada de întrerupere din campionat. Se va antrena suplimentar alături de un preparator fizic, trebuie să ajute cât mai repede echipa. Sunt convins că va ajuta echipa noastră, dar și echipa națională. Soarta a făcut să ne întâlnim din nou. Mi-ar fi teamă de un singur lucru, să nu se accidenteze acum la început. E puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar cred că va fi în lot pentru meciul de la Botoșani.

Grozav e un jucător care poate fi determinant pentru orice club, dar echipa trebuie să joace. Trebuie să fim o echipă, nu să ne bazăm pe individualități. Le-am transmis în această săptămână acest lucru băieților.

În pauza competițională vom pune la punct foarte multe lucruri. Nu mai accept jumătăți de măsură când e vorba de acest club, le-am transmis clar acest lucru. Nu accept ca jucătorii să se mai complacă în această situație. Accept ca un jucător să aibă o zi proastă, dar nu accept să nu dea totul pentru acest club. Nu accept lipsa de atitudine și determinare.Jucătorii vor trebui să-mi arate pe teren și la antrenament că merită să joace la această echipă.

vivre.ro

La Botoșani va fi un meci de care pe care, se întâlnesc două echipe care suferă. Noi trebuie să începem alt campionat începând de luni. Trebuie să câștigăm acolo, asta le-am transmis jucătorilor. Cu o victorie la Botoșani, am putea construi în liniște perioada ce urmează.

Jucătorii români trebuie să înțeleagă cel mai bine ce a însemnat Cătălin Hîldan pentru acest club. E o zi tristă pentru toți dinamoviștii și e extrem de important că suporterii acestui club nu l-au uitat.

Orice jucător are nevoie de un fel de superstiție, e de înțeles. Și eu aveam obsesia să joc cu numărul 9 în carieră, dar nu mi-a ieșit mereu. E bine că Deian Sorescu a înțeles, n-a fost absolut nicio problemă”.

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti va avea loc luni, de la ora 21,00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. FC Botoşani ocupă locul 12, cu 9 puncte, iar Dinamo se află pe 10, cu 11 puncte.

Lasă un răspuns