Augustin simte că spiritul ”câinilor” a dispărut: „Eram crescuţi în spiritul ăsta”

Gloria dinamovistă Ionel Augustin (62 de ani), este de părere că problemele financiare, managementul defectuos şi imposibilitatea de a ţine pasul cu fotbalul de mare performanţă din Vest, Dinamo și-a pierdut spiritul ”câinilor roşii”.

evomag.ro

”Starea de spirit a clubului Dinamo a dispărut. Aici era fenomenul, eram crescuţi în spiritul ăsta, nu ne plăcea să pierdem şi dădeam totul pe teren. Voiam să arătăm că suntem jucători de valoare şi cred că uneori s-a reuşit.

Eu sunt foarte revoltat, dar nu mă manifest. Am ajuns într-o situaţie foarte delicată din toate punctele de vedere. Managementul total greşit, lipsa valorii, antrenori mulţi cu foarte puţină experienţă. Deci lasă totul de dorit din foarte multe puncte de vedere. Şi asta se vede. Mai e o chestie care mă afectează puţin. Nu am ceva cu străinii, din contră, apreciez foarte mult venirea lor. Dar să ajungă la Dinamo să joace 8-9 străini titulari…Ei ştiu un singur lucru: au contrat, trebuie respectat, apoi îşi i-au bagajele şi pleacă. Un jucător român, chiar dacă nu e dinamovist, pune suflet, îi pare rău de o înfrângere, de o evoluţie slabă. Pe străini nu îi prea afectează”, a spune ”Oneaţă”.

vivre.ro

Fosta glorie a clubului roș-alb nu crede că Niculescu poate schimba prea multe la echipă: ”Nu văd ce poate rezolva Claudiu Niculescu. Aşa din declaraţii înţeleg ce vrea, văd că încearcă să îşi impună atitudinea vis-a-vis de joc. Pentru că până la urmă e vorba şi de lipsă de dăruire, de ambiţie, de agresivitate”, a mai spus Ionel Augustin.

  • Cel căruia i se spunea ”spaima portarilor”, Ionel Augustin a câștigat în tricoul dinamoviștilor patru titluri de campion (1975, 1982, 1983, 1984), Cupa României (1982, 1984) și a participat la cea mai importantă performanță pe plan european a echipei din „Ștefan cel Mare”, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984).

Lasă un răspuns