VIDEO | Ce spune Ionel Dănciulescu despre eşecul cu FC Botoşani

După înfrângerea de la Botoșani, scor 2-0, Dinamo a ajuns într-o situaţie unică în istoria clubului. După 11 etape din Liga 1, „câinii” se află pe locul 12, cu doar 11 puncte acumulate și niciodată în istorie, de când se dau trei puncte la victorie, echipa din Ştefan cel Mare nu a acumulat mai puţine puncte.

vivre.ro

Aflat în studio la „Fotbal Club”, Ionel Danciulescu, fostul director general al lui Dinamo, a comentat înfrângerea „câinilor” de pe „Municipalul” din Botoșani și speră ca, Claudiu Niculescu să remedieze greșelile din defensivă.

„Eu am încă încredere în această echipă, sunt pe un loc pe care nu vreau să-l mai văd vreodată. Este un loc rușinos și nu știu dacă Dinamo a mai fost în situația asta, după atâtea etape scurse din campionat pe un loc de baraj.

Eu sper ca în aceste două săptămâni, în care campionatul se întrerupe, Claudiu să remedieze această problemă. Această echipă încearcă să joace, dar are o stare de naivitate excesivă pe faza defensivă și orice atac este pericol”, a spus Ionel Dănciulescu.

În ultimele două meciuri din tur, Dinamo joacă împotriva Dunării Călăraşi (acasă) şi împotriva Chiajnei (deplasare).

Lasă un răspuns