AUDIO | Reacția lui Costel Orac după victoria chinuită din Lituania

Reprezentativa României a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, în care ultimele goluri ale celor două echipe au fost marcate în minutele 90 şi 90+4. Au înscris Zulpa ’90 pentru gazde şi Alexandru Chipciu ’13 şi Alexandru Maxim ‘90+4 pentru echipa României.

teamdeals.ro

Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo, a vorbit la Sport Total FM despre meciurile naționalei României de tineret din preliminariile CE din 2019, dar și despre naționala de seniori.

Echipa națională de fotbal sub 21 de ani a României va evolua în această seară, de la ora 19:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, contra reprezentativei similare a Țării Galilor, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2019. O victorie în această seară ar rezolva aproape în totalitate calificarea naţionalei de tineret la turneul final din Italia și San Marino. Pentru a fi sigură de calificare, România U21 are nevoie de 4 puncte în ultimele două partide, cu Țara Galilor și marți cu Liechtenstein.

„Asta cu norocul e o chestiune relativă, eu ca antrenor m-am bazat doar pe ce am putut face. Norocul face parte din joc, dar nu trebuie să te bazezi pe asta. Te poate lăsa când ți-e lumea mai dragă.

La majoritatea iubitorilor de fotbal nu cred că le-a plăcut jocul de aseară, dar rezultatul este cel care contează. Nu avem ce face decât să muncim serios și să creștem copii de valoare. Fotbalul nostru trage acum ponoasele după perioada din anii 90.

Sârbii sunt o echipă puternică, dar trebuie să facem un rezultat bun ca să mai avem de ce să ne agățăm.

Ce am văzut până acum la copiii ăștia îmi dă speranțe. Am văzut un fotbal modern, jucători care au calități certe și un joc echilibrat. Pentru acești tineri, faptul că vor juca pe un stadion plin, la Cluj, le va da un imbold”, a declarat Costel Orac, în cadrul emisiunii „Execuții în direct”.

Lasă un răspuns