FOTO | Cu ce tricou s-a prezentat Miriuță la primul antrenament a lui Hermannstadt :)

Vasile Miruță (50 de ani) a devenit noul antrenor al celor de la FC Hermannstadt, după ce Alexandru Pelici (44 de ani) a fost îndepărtat.

teamdeals.ro

Dincolo de obiectivele pe care și le-a propus la echipa nou-promovată, azi, tehnicianul a oferit un interviu, dar a apărut în fața camerei cu un tricoul de la Hermannstadt, pe care era scris cu markerul ”A1”, element dedicat antrenorilor principali. Echipa din Sibiu nu s-a mişcat sufiecent de repede încât să-i pregătească noului antrenor de la club un echipament personalizat. Fostul tehnician a lui Dinamo, s-a văzut nevoit să improvizeze şi tot ce a rămas de făcut a fost să ia carioca şi să îşi facă semnul de “A1” pe un tricou normal.

„Sincer, după discuţia cu acţionarii, n-am stat mult pe gânduri, am văzut că îşi doresc să facă treabă. Şi afară am avut oferte, dar nu m-am regăsit în acele proiecte, dar în proiectul de aici m-am regăsit. Mie îmi plac provocările şi sunt sigur că împreună cu cei de aici vom reuşi să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus.

Domnul Pelici a fost aproape doi ani, a promovat echipa din Divizia B, a făcut lucruri frumoase, s-au legat nişte relaţii de prietenie şi de joc. Nu e uşor să schimbi, dar trebuie să schimb, pentru că eu am altă filozofie. Îmi doresc altceva să joc, dar nu e uşor”, a declarat Vasile Miriuţă.

Lasă un răspuns