„Dragă Dinamo”, suporterii nu mai rezistă. Mesaj de disperare

Echipa noastră nu a reușit să învingă și totodată, să nu se califice în fața unei echipe din Liga 3, iar fanii au ajuns la capătul răbdării.

evomag.ro

După al cincilea meci la rând fără victorie în toate competițiile, suporterii le transmit un mesaj ce v-a trebui să-i pună pe jucători pe gânduri și să practice meseria lor.

„M-ai crescut cu zâmbete, lacrimi, dorințe, crezuri, valori. Am crezut că nu-mi vei da drumul niciodată, însă ușor-ușor, ai făcut-o. Te-ai lăsat condus de persoane “mercenare” și ..ai uitat de propriile valori, pe unele alungându-le, ai uitat să îți respecți cuvântul .. te-ai lăsat purtat de promisiuni deșarte și ai încetat să mai asculti cântecele PCH și să te lași îmbărbătat de suflul fanilor .

Nu te judec, nu te reneg. Însă mâhnirea din seara asta și vopseaua roș-albă care se stinge, ar trebui să te zdruncine. Oprește-te puțin, dragă Dinamo. Ascultă-ti oamenii care te iubesc și care ti-au fost alături in orice împrejurare. Întoarce-te la noi ! Te așteptam, cu brațele întinse, pentru ca te simțim ostenit . E momentul tău ! Trezește-te, observă neregulile și lasă-l pe fiul Rednic să te ajute . Sunt jucatori care nu se regăsesc alături de tradiția și culorile tale, e momentul sa te despărți de ei.

Păstrează-i pe cei care își dau interesul, care simt istoria și joaca cu sufletul. Știi..ai atâția tineri de calitate. Șlefuiește-i , pentru ca știi sa faci asta, ai demonstrat-o de atâtea ori : Mutu, Dumitrache, Contra .. și lista poate continua. Cred în tine ! Haide, șterge-ti sudoarea și arată-te !!

Dragă Dinamo, încă te iubim !”

Acesta este mesajul unui suporter, ce vrea ca echipa lui de suflet, să fie acolo unde îi este locul.

Lasă un răspuns