Dan Nistor: „Mulţi ne-au pus deja crucea, dar vedem la finalul sezonului”. De ce nu a executat lovitura de la 11 metri

Dinamo a rupt seria nefastă din ultima perioadă și datorită victoriei cu FC Voluntari, scor 1-0. „Câinii” urcă pe locul 9, la 4 puncte de locul 6, iar cu o victorie în fața „rivalei”, dinamoviștii devin o reală contracandidată la podium, după pauza de toamnă.

evomag.ro

La final, căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor a explicat motivul pentru care a refuzat să bată lovitura de la 11 metri din care Dinamo a câştigat în prelungirile meciului cu FC Voluntari.

”Din câte ştiu eu, este o regulă în fotbal. Cel care face penalty, nu trebuie să execute. Eu cred că trebuie respectată această regulă. Eu eram primul care trebuia să execute, dar am preferat să-l las pe Salomao să bată penalty-ul. A fost o bucurie de nedescris, iar acum ne vor aştepta zile de foc pentru că avem meci de foc cu rivala de-o viaţă. Aşteptăm suporterii să vină alături de noi, chiar dacă nu suntem la aşteptările lor, dar sperăm să câştigăm şi să-i aducem alături de noi”, a explicat Nistor la final, pentru ca apoi să vorbească de meciul propriu-zis: „E o victorie de moral, ne dă speranţe. Trebuia să vină mai devreme, dar e bine că a venit acum.

vivre.ro

Urmează meciul cu Steaua, cu siguranţă vom avea altă faţă la derby. Sper să câştigăm şi să fie o împăcare frumoasă cu fanii. A fost o presiune foarte mare, atât pentru noi, cât şi pentru conducere. Fanii au pus multă presiune, dar au dreptate. Mulţi ne-au pus deja crucea, dar vedem la finalul sezonului ce se va întâmpla”, a a conchis mijlocașul.

Lasă un răspuns