Dănciulescu confirmă revenirea în Ștefan cel Mare. Când va fi prezentat oficial

Ionel Dănciulescu s-a întors la Dinamo. „Corbul” va ocupa funcția de director sportiv, funcție pe care a mai deținut-o și în trecut.

evomag.ro

Dănciulescu a confirmat revenirea la Dinamo, ținând să-i mulțumească antrenorului Mircea Rednic pentru că a insistat să-l readucă la echipă.

„Parcă n-am plecat niciodată. E adevărat, de luni mă voi întoarce la echipa mea de suflet. Mulțumesc pentru încrederea acordată de nea Mircea Rednic, Alexandru Davis și Ionuț Negoiță. Antrenorul a insistat foarte mult. Sper să facem o treabă cât mai bună.

Voi fi alături de băieți, așa cum am fost întotdeauna. Vreau să văd o tresărire de orgoliu la meciul de sâmbătă cu Hermannstadt. Sunt jucători care pot juca fotbal frumos și eficient și trebuie să scoată echipa din acest impas”, a spus Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Mutarea va fi anunțată vineri într-o conferință de presă. Tehnicianul Mircea Rednic a considerat că venirea lui Dănciulescu poate reprezenta cel mai important „transfer” din acest al patrulea mandat la Dinamo.

Pe 21 septembrie, Ionel Dănciulescu și-a anunțat plecarea de la Dinamo, chiar pe teren, înaintea meciului Poli Iași – Dinamo, după 5 ani în care a ocupat mai multe funcții în club: de la director sportiv, la antrenor, pentru o scurtă perioadă, iar apoi director general, după ce a avut o carieră glorioasă și ca jucător al alb-roșiilor.

Trofee cucerite de Ionel Dănciulescu la Dinamo:

  • 3 titluri de campion (2002, 2004, 2007)
  • 3 Cupe ale României (2003, 2004, 2012)
  • 2 Supercupe ale României (2001 şi 2004)
  • 2 titluri de golgheter (2004 şi 2008)
  • Un titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004)
Reclame