Ionel Dănciulescu la Dinamo. Ultimele detalii

Chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani, Ionel Dănciulescu va reveni la Dinamo, după nici două luni.

elefant.ro

Mircea Rednic (56 de ani) a reuşit să-l convingă pe fostul atacant să se întoarcă în Ştefan cel Mare și va ocupa aceeaşi funcţie pe care a avut-o şi înainte, cea de director general. Informația a fost confirmată de Mircea Rednic: „Cadou de ziua lui”, a spus Rednic. „Puriul” i-a făcut loc lui Dănciulescu să revină, după ce l-a dat afară pe George Trandafir, cel care i-ar fi furnizat informații greșite în legătură cu un jucător. La meciul Viitorul-Dinamo 4-1, Rednic l-a schimbat în minutul 59 pe Armando Cooper cu Ivan Pesic pe baza unor informaţii greşite.

Mutarea va fi anunțată vineri într-o conferință de presă. Tehnicianul Mircea Rednic a considerat că venirea lui Dănciulescu poate reprezenta cel mai important „transfer” din acest al patrulea mandat la Dinamo.

evomag.ro

Pe 21 septembrie, Ionel Dănciulescu și-a anunțat plecarea de la Dinamo, chiar pe teren, înaintea meciului Poli Iași – Dinamo, după 5 ani în care a ocupat mai multe funcții în club: de la director sportiv, la antrenor, pentru o scurtă perioadă, iar apoi director general, după ce a avut o carieră glorioasă și ca jucător al alb-roșiilor.

„Mereu am lucrat bine cu Mircea Rednic”, spunea Dănciulescu în urmă cu câteva zile, întrebat fiind despre revenirea la Dinamo.

Trofee cucerite de Ionel Dănciulescu la Dinamo:

  • 3 titluri de campion (2002, 2004, 2007)
  • 3 Cupe ale României (2003, 2004, 2012)
  • 2 Supercupe ale României (2001 şi 2004)
  • 2 titluri de golgheter (2004 şi 2008)
  • un titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004)
Reclame