Ultimele detalii despre situația lui Tade. Anunțul făcut de Mircea Rednic

Astăzi, în conferinţa de presă, antrenorul nostru, Mircea Rednic a vorbit despre problemele pe care le întâmplină la Dinamo, înaintea meciului cu adversara de sâmbătă, Hermannstadt.

elefant.ro

Sosit la Dinamo în urmă cu 3 săptămâni, Tade nu a jucat niciun meci oficial, doar a bifat un amical, însă apoi s-a accidentat. Iar Mircea Rednic a declarat că ivorianul riscă să plece de la Dinamo înainte de a apuca să debuteze oficial în tricoul „câinilor”.

„Noi pe Tade l-am căutat la inimă, dar trebuia să îl căutăm mai jos, că e fotbalist. M-ați omorât cu Tade ăsta, zici că e Messi. Tade, Tade. L-am trimis în Turcia, la Acibadem, să îi mai facă un control”, a declarat Mircea Rednic.

Mai mult, „Puriul” a spus că transferul conaționalul său, Abdel Diarra nu se va mai oficializa: „Nu va semna cu Dinamo. E un jucător care a venit în probe, nu a trecut examenul care a fost făcut la Fundeni, pentru că știți ce s-a întâmplat cu Ekeng. Eu am spus că nu se face acest transfer dacă medicul a spus că are probleme”, a mai spus Rednic.

Diarra este fundaș central și are două selecții la naționala U23 a Coastei de Fildeș. Este liber de contract din vară, când și-a încheiat socotelile cu gruparea belgiană Beerschot. A mai evoluat în carieră la AFAD Djekanou, Strasbourg B, Antalyaspor, Karsiyaka și Syrianska.

Lasă un răspuns