Un fost oficial UEFA anunţă: „Dinamo are nevoie de un stadion nou!”

Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a declarat că noul stadion Dinamo, se află în faza studiilor de fezabilitate.

evomag.ro

Această întârziere deranjează toată suflarea dinamovistă. Pe lângă suporter, oameni de afaceri, constructori, oameni politici, etc. Acest lucru i-a atras atenția și fostul nostru jucător, Ionuţ Lupescu. Dinamovistul este de părere că viitorul clubului este legat de noua arenă, iar în cazul în care nu se va construi, acesta îi prevede un viitor sumbru pentru clubul alb-roşu.

”Situaţia este dificilă la Dinamo în acest moment. Sper să nu se ducă mai jos. La playoff e greu să te mai gândeşti. Ei au nevoie de un stadion nou, ăsta va fi viitorul echipei. Fără un stadion bun, echipa va muri. Asta e clar”, a spus Lupescu.

Din motive juridice, lucrările la stadionul Dinamo vor întârzia, noua arenă din Şoseaua Ştefan cel Mare urmând să fie construită pe un alt amplasament, în locul velodromului.

StarShinerS.ro

Preşedintele CS Dinamo, George Cosac, a menţionat că suporterii dinamovişti merită un nou stadion de fotbal.

„Cu stadionul se lucrează la PUZ şi suntem în grafic. Asta înseamnă că respectăm termenele. Se va termina PUZ-ul şi apoi vom lua pe rând celelalte etape pentru ca în final totul să conducă la construcţia acestui edificiu. Stadionul va fi construit în zona velodromului şi va avea o capacitate undeva la 20.000 de locuri.

Aşa cum toţi suporterii din ţară au stadioane, la fel consider că merită şi suporterii dinamovişti. Ei au demonstrat asta de fiecare dată, în special în ceea ce priveşte coregrafiile”, a precizat Cosac.

Lasă un răspuns