Primele declarații oferite de Ioan Filip, noul jucător al lui Dinamo. Ce salariu va încasa

Mijlocașul Ioan Filip (29 de ani) a semna un contract pe un an și jumătate cu Dinamo.

StarShinerS.ro

Adus de Mircea Rednic la Dinamo, mijlocașul ce a fost campion cu Oțelul Galați, este optimist și vrea să îmbrace tricoul de campion și cu Dinamo.

„Abia aştept să joc din nou in Liga 1! Mă bucur că am revenit în campionatul românesc, la Dinamo. Chiar dacă situaţia în clasament nu este una tocmai bună, trebuie să câştigăm, să ne îndepărtăm de zona roşie a retrogradării.

Am fost campion cu Oţelul şi sper să pot spune asta şi despre Dinamo… Să fiu intr-o zi campion în tricoul alb-roşu. Cu Mircea Rednic antrenor situaţia sigur se va schimba. Am lucrat foarte bine cu dânsul la Petrolul. Sper să-l pot ajuta şi aici. Clar cea mai frumoasă perioadă a fost câştigarea campionatului cu Oţelul şi meciurile din Champions League. Şi la Dinamo se vorbea în acea perioadă de titlu şi Liga Campoinilor, acum se vorbeşte de play-off, salvarea de la retrogradare. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul şi trebuie să avem încredere!

Este cel mai frumos sentiment să auzi imnul Ligii Campionilor, să ajungi la acel nivel. Fiecare trebuie să-şi propună să ajungă cât mai sus”, a spus Filip.

Deși a refuzat să ofere detalii despre contractul său cu Dinamo, Ioan Filip va încasa lunar 4.000 de euro în tricoul ‘câinilor roșii’, potrivit surselor realitateasportiva.net.

În ultima lună, Mircea Rednic a declanșat o ‘revoluție’ a transferurilor la Dinamo. Au fost aduși albanezul Naser Aliji, algerianul Rachid Ait-Atmane, nigerianul Simon Zenke, francezul Gregory Tade (care ulterior a fost concediat) și italianul Mattia Montini.

  • Filip a jucat ultima dată la Debrecen. În Liga I a evoluat la Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și FC Viitorul.
  • Ioan Filip este cotat la suma de 250.000 de euro.

Lasă un răspuns