Cornel Dinu face apel la legendele lui Dinamo: ”Ei trebuie să ajute Dinamo!”

Dinamo se află pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte strânse după 21 de etape. “Câinii” se află la 9 puncte de primul loc care duce în play-off şi la 9 puncte de ultimul loc din clasament.

bestkids.ro

Legenda dinamovistă, Cornel Dinu consideră că gloriile clubului alb-roșu ar trebui să contribuie financiar la salvarea clubului din această situație complicată, iar mesajul ar putea avea trimitere directă chiar spre Mircea Lucescu, selecționerul naționalei Turciei.

Dinu îi cheamă alături pe toți dinamoviștii, în special pe cei ce dețin o avere considerabilă, iar, în această categorie „Il Luce” se încadrează fără probleme.

„Dacă Dinamo incontestabil ne-a dat mult și noi ar trebui să răspundem acum pe măsură. S-ar crea un ciclu de onoare. M-ai ajutat, te ajut și eu. Este valabil și pentru cei puțini care au acum din fotbalul început și desăvârșit la Dinamo capacități financiare cu multe zerouri. Cred că și acești puțini ar trebui să dea și ei lui Dinamo o mică parte din această forță financiară.

Mai ales acum, când e atâta nevoie. Și nu vor fi bani investiți în deșert. Recuperabili sută la sută și prin sistemul de cotizații ale suporterilor, sistem care va ajunge și în România. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Să nu uităm că văzând o forță reală a zeci de mii de oameni vor veni altfel și sponsorii, nu cu firimiturile de acum”, a spus „Mister” Dinu pentru gsp.ro.

  • 53 de goluri în 454 de meciuri a marcat Dinu pentru Dinamo.
  • 2 titluri și 2 Cupe ale României a câștigat antrenorul Dinu cu Dinamo.

Lasă un răspuns