Claudiu Niculescu a analizat evoluția „câinilor” din partida cu FC Sion

După 0-2 cu Hajduk Split, Dinamo a pierdut și al doilea meci amical al iernii. În cantonamentul din Antalya (Turcia), echipa lui Mircea Rednic a fost învinsă de FC Sion, scor 0-3. Elvețienii, aflați pe locul 7 în campionat, au înscris prin Abdellaoui (25), Fortune (30) și Adryan (74).

StarShinerS.ro

Claudiu Niculescu a rezistat doar două meciuri în postura de antrenor al lui Dinamo, fiind nevoit să se dea la o parte pentru a-l lăsa la conducerea „câinilor” pe experimentatul Mircea Rednic. „Clau-Gol” afirmă că echipa antrenată de Mircea Rednic „joacă periculos” în acest moment.

„Nici nu ştiu ce să mai zic. Joacă periculos Dinamo acum. Joacă cu ce a avut mai bun la dispoziţie nea Mircea, cu excepţia lui Nistor care am înţeles că este accidentat. Dacă o luăm acum, Muţiu este un portar talentat, dar e tânăr şi nu ştiu dacă rezistă presiunii. Sorescu nu este fundaş dreapta, Filip nu este fundaş central, Grigore este talentat, dar este în creştere. Pe Aliji nu îl cunosc, Jaadi am înţeles că a venit din Belgia. Pe Salomao îl ştim cu toţii şi în faţă Montini şi cu Daniel Popa. Lipseşte de acolo doar Nistor”, a spus Claudiu Niculescu

Dacă în Liga I „Puriul” a jucat în formula 4-2-3-1 sau 4-1-4-1, Mircea Rednic a început acum într-un sistem 4-4-2, cu următoarea formulă: Muțiu – Sorescu, I. Filip, R. Grigore, N. Aliji – Krans, Ait Atmane, Jaadi, Salomao – D. Popa, Montini.

elefant.ro

În repriza secundă au mai evoluat următorii jucători: Fara – Zenke, Măgureanu, D. Ciobotariu, Ehmann, Gomelt, Mustoe, Crețu și Longher.

„Alte soluţii nu are, îl are Ciobotariu, care e un tânăr foarte talentat. Acum nu ştiu la fundaş stânga ce are. Poate nu ştiu eu ce a adus nea Mircea în cantonament, dacă ne uităm la lot, nu este niciun fundaș dreapta în lot. Sorescu nu este fundaş dreapta de meserie. Corbu am înţeles că a rămas acasă”, a mai spus Claudiu Niculescu.

  • Următoarea partidă amicală a lui Dinamo este programată duminică, 20 ianuarie, cu FK Liepaja (Letonia).

Lasă un răspuns