VIDEO l Guvernul anunță mari întârzieri pentru construcția noului stadion Dinamo

Au mai rămas 17 luni până la startul EURO 2020, când capitala României va găzdui 4 meciuri la turneul final, însă autoritățile anunță întârzieri cu privire la termenul de finalizare a noii arene promise fanilor dinamoviști. Dezvăluirea a fost făcută de către Cristi Balaj.

bestkids.ro

Consilierul ministrului Tineretului şi Sportului Cristi Balaj, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre situaţia reconstruirii stadioanelor din Bucureşti, în vederea găzduirii Campionatului European din 2020. Fostul arbitru a oferit informaţii în privinţa stadiului construcţiilor şi care sunt şansele ca acestea să fie terminate până la începerea competiţiei. Stadioanele Giuleşti, Ghencea şi Arcul de Triumf au toate şansele să fie gata, dar cel al lui Dinamo nu.

„Guvernul vrea să reconstruiască Stadionul Dinamo, dar e un litigiu. Nu se poate face nimic până când nu se termină problemele (…) Stadionul Dinamo nu va fi finalizat la timp. Ultima discuţie a abordat problema procedurilor şi e mai dificil în cazul lor. Cel mai probabil, el nu va fi construit în perioada următoare”, a declarat Cristi Balaj.

După intervenţia lui Balaj, un oficial al clubului Dinamo a confirmat informaţia: ”Va fi gata la un moment dat, dar e clar că acest lucru nu se va întâmpla până în 2020”, susține sursa mai sus citată.

  • Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat în 2018 că noua arenă va avea 25 de mii de locuri și că va fi acoperită.
  • Costurile de construcție sunt estimate la 37.5 milioane de euro.

Lasă un răspuns