Ionel Dănciulescu dă asigurări că Dinamo va „renaște” sezonul viitor

Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu spune într-un interviu că Dinamo nu va avea probleme în play-out și anunță că echipa antrenată de Mircea Rednic va avea altă față în sezonul viitor.

Dănciulescu afirmă că de această dată, nu se va repeta episodul de anul trecut. Atunci, când Florin Bratu conducea banca tehnică a lui Dinamo.

„De data asta este Mircea Rednic aici și nu se va mai întâmpla așa ceva. Am trecut deja prin această experiență neagră și eu spun că am învățat din ea. Nu vom repeta aceleași greșeli. Nea Mircea știe cum să gestioneze foarte bine situația din play-out-ul care urmează. De asta nu îmi fac griji. Tot ce îmi doresc este ca lumea să aibă încredere în noi și în special în Rednic pentru că vom arăta mult mai bine”, a spus „Corbul” pentru gsp.ro.

Ionel Dănciulescu îl susține pe Alexandru David și declară că șansele echipei pentru accederea în play-off erau puține: „Cu toate că David dă dovadă de bărbăție și ia vina asupra lui, nu este corect! Acest eșec este al tuturor celor din club, care au fost și încă sunt. David nu s-a băgat niciodată peste partea tehnică. Trebuie să fim cu toții bărbați, nu doar David, și să ne asumăm greșelile făcute!

Oricum șansele la play-off erau mici chiar dacă învingeam tot. E dureros, dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte”.

Oficialul lui Dinamo a explicat și cauzele eșecului de pe teren propriu, cu FC Botoșani (1-2).

„Cred că a fost și chestia asta că au venit mulți suporteri alături de noi, nu am vrut să-i dezamăgim și a fost presiune pe noi. Încărcăturile emoțională și psihică coroborate cu dorința de a nu dezamăgi fanii ne-au făcut să nu avem clarviziune în anumite momente. Sper ca fanii să fie în continuare alături de noi pentru că suntem pe drumul cel bun. Vom fi mai buni sezonul următor și cu siguranță ne vom bate la campionat. Faptul că lucrurile merg bine în acest moment nu poate fi negat de nimeni. De când a venit nea Mircea Rednic, echipa arată altfel”, a mai spus Dănciulescu pentru sursa mai sus citată.

  • 152 de goluri în 355 de meciuri a marcat Dănciulescu pentru Dinamo în Liga 1.
  • 2 titluri de golgeteral Ligii 1 a câștigat Dănciulescu în tricoul lui Dinamo: 2003/2004 și 2007/2008.
  • 3 titluri de campion al României a câștigat Dănciulescu cu Dinamo: 2001/2002, 2003/2004 și 2006/2007.

Lasă un răspuns